Szeretnék megtanulni vezetni, de igy belevágjak?
Figyelt kérdés
Sokkal könnyebb lenne kimozdulni a családdal , vagy meloba járni stb ha lenne kocsink. Férjem nem szeret vezetni. Azon gondolkoztam hogy akkor én letenném a sofőrsulit, csak valahogy nemtudom elképzelni magam vezetni. Sokszor volt rémálmom hogy vezettem, és balesetem lett . Azért hajt a kiváncsiság hogy talán menne nekem, mégse olyan nehéz dolog.. Szerintetek belevágjak? Volt valaki ilyen helyzetben?2017. máj. 27. 17:23
1/6 anonim válasza:
Ha akarod vágj bele, az emberek ~95%-a meg tud tanulni vezetni, csak valakinek több idő kell.
Ha nem akarod, meg félsz tőle, akkor inkább hagyd azokra a vezetést, akik nem félnek.
Ha úgy döntesz, hogy belekezdesz, akkor legyen félretéve rá minimum 150-200k forint.
2/6 A kérdező kommentje:
Van félre tett pénz, az nem gond. Szeretném nagyon. Nemtudom miért lett bennem ez a félelem, régebb nagyon érdekelt a téma , sokat érdeklődtem a vezetésről, táblákról stb. Le lehet küzdeni ezt a félelmet? Lehet az a baj hogy látom mennyi baleset van.. Vagy nemtudom mi lehet velem
2017. máj. 27. 17:35
3/6 crudy válasza:
Munkahelyeden elso nap feltel? Gondolom igen, teljesen termeszetes h felunk az ujtol. Aztan amikor mar van rutin nem felunk. Ha ugy erzed h nem tudsz a felelmed fole kerekedni amikor kell es egy bonyolult, vagy akar veszelyes forgalmi helyzetben nem tudnad mit kell csinalni akkor nem jo otlet, van ilyenekbol az utakon eleg. Videokon lattam, hogy nehanyan egy koccanas, karambol utan nem tudnak leszalni a gazrol. Az auto elindel es meg bele megy minden masba mert nem tudnak leugrani a gazrol. Te esetedben en csak ajanlon,egy jogsi mindig jol jon foleg egy csaladban ha senkinek sincs. Csinald meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Elmegyek megprobálom. Ott ugyis lessz gyakorlás, s hátha bátrabb leszek. Ha akkor se mulik el a félelmem, attol semmit se veszitek, legalább megprobáltam
2017. máj. 27. 19:05
5/6 anonim válasza:
Vágj bele! Simán. Nem lesz baleseted, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Így nem szabad hozzá állni.
A vezetés nem bonyolult, megtanulható. Körültekintően kell közlekedni, és nem lesz baj. És ahogy írtad, számos előnye van egy autónak.
Sok nő vezet, gondolj erre.
6/6 anonim válasza:
Másrészt először én is féltem... De belejöttem, azóta nincs gond. Egyébként meg az oktató úgyis veled lesz, és rálép helyetted a pedálokra, ha netán baj lenne. Igazán nem kell félni, ez nem olyan dolog, hogy elküldenek 300km-re egyedül, gyakorlati tapasztalat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!