Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti nem vagytok idegessek...

Ti nem vagytok idegessek amikor a korforgalomban nektek kell bemenni es mogotettek vannak autok, es azon stresszelsz h most mar kimehettem volna vagy sem - szoval h fenn tartod oket?

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vezetésnél alapvetően NEM SZABAD idegeskedni. Az nem vezet semmi jóra. Másrészt ha kimehettél volna, miért nem mentél ki? A félelem se jó. Ha látod, hogy indexel más merre, akkor nagy gáz, és menjél...
2017. máj. 27. 07:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja, persze utolsó, fordul ki jobbra, mögötte meg már ott van a másik nagy sebességgel!

Körforgalommal nekem az a gondom, hogy állandóan fékeznem kell benne. Régebben a nagyobb körforgalmakban kb. 40-nel szoktam menni, erről már leszoktam, mert valami birka mindig, nem behajt, hanem lazán begurul elém. Én gyakorlatilag a körforgalom belsejében többet fékezek, mint mikor valahol elsőbbséget kell adnom.

Nálunk a körforgalom ilyen érdekes módon működik.

2017. máj. 27. 07:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Emberek... Tegnap kereszteződésnél lámpa pirosra vált előttem, megállok. Mögülem záróvonalon kielőz az "ember" és full piroson átmegy... Csodálkoztam, de ideges nem voltam.
2017. máj. 27. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
nem, ki nem szarja le, de én általában bemegyek amit van erre hely, szóval nem tartok fel senkit sehol
2017. máj. 27. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!