Motortér mosásának van értelme, vagy csak többet árt mint használ?
Figyelt kérdés
Jópár éve megvettem az autómat akkor 8 éves Vw polot és kimostam a motorterét sterimobbal,utána csak dadogott.Aztán fél napig kellett fujkodni kompresszorral mire helyreállt. Most már eltelt 6 év megint elég koszos. Érdemes kimosni,vagy inkább hagyjam?2017. máj. 23. 13:46
1/6 anonim válasza:
Csak az elmult 2 napban ha nem volt vagy 5ilyen motor mosós kérdés akkor egy sem!keress vissza!
2/6 anonim válasza:
Én nem mernék nekiesni. Egyrészt annyi elektronika van ezekben a mai autókban, hoyg félnék hogy valami beázikés több százezeres károm lesz a móka végén.
Másrészt inkább legyen poros a motorom, mint hogy elkezdjen rizsdásodni. Szerintem az sokkal zavaróbb és csúnyább lenne.
Amit kézzel elérek, azt tekörlöm ronggyal. A műanyagokat áttörlöm műanyagápolókkal. A többit amennyire elérem kiporszívózom, kompresszorral átfújkálom és kész. Így csinálom évtezedek óta és szerintem nem koszosabbak a motortereim mint az átlag.
3/6 crudy válasza:
Rozsdasodni nem fog csak ha nem hasznaljak. Az elektronikanak tenyleg art de ezt egy szoktak h az aksit, a szigeteletlen csatlakozokat stb letakarjak addig. Es surun mosok motort mert szeretem ha az is tiszta, bar sose latja mas es en is keveset de attol meg az auto resze.
4/6 anonim válasza:
Ismerek olyat aki sűrűn most motort és felületi rozsda itt-ott van a motortérben. Nem szép.
De nyilván amikor láttam mindig csak hallucináltam, vagy pedig hazudok. Bár nem értem mi érdekem fűződne hozzá, de biztos így van...
5/6 anonim válasza:
Autószerelő ismerőseim rendszeresen mossák a motorteret, ha olajfolyást kell javítani. Náluk nem dadog egyik sem :)
6/6 anonim válasza:
Használni nem használ semmit, cserében rengeteget árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!