Mi értelme van ennek a szmókendsárm kultusznak?
Odáig van a sok nemmondomki, hogy a szívóbenzines autókat lenyomja a tédéíjével, de az 1.8-2.0 turbóknak a közelébe se mernek menni. Ez még nem a legnagyobb probléma. Azt nem tudom, hogy miért kell kormolni, nem eléggé szennyezett a világ, ugye? Kell még az a rákkeltő sz*r a kipufogójukból.
Nincs bajom a dízel autókkal, csak ezzel a kategóriával. Értem én, hogy jobban megy úgy, de akkor miért nem vesznek egy komolyabb benzines autót? A fogyasztást biztos felhozzátok érvnek, de én inkább tankolok a 12 litert fogyasztó benzinesbe, mint a kormoló dízelbe. Egy R32 Golf se fogyaszt 8 liternél többet viszonylag normális használat mellett, de annak legalább van tekintélye, és gyönyörű hangja.
Amit még utálok, hogy márkatárs vagyok, és nekik hála, az ország 75%-a megutálta a VW csoport autóit, a maradéknak meg az van.
Tudom, nem kicsit provokatív a kérdés, próbáljunk meg nem veszekedni. Szóval, ki mit gondol erről a jelenségről?
Na ja...csak azt nem tudom minek kell ezredjére is megkérdezni.....
Az R32-es 8literes fogyasztása meg viccnek is rossz volt,vagy lehagytad az 1-est az elejerol.......
Közeli ismerősömnek van R32-je, 110-es tempónál 8 litert eszik neki, ha nem bír magával, akkor sem eszik 14-nél többet.
Én is, de te szaglászod mögötte a kormot, nem ő...
Téged meg nem Hitet Lenkének?
Tessék, a rendszámot eltüntettem, a kép pedig most szombaton készült reggel 8kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!