Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi értelme van ennek a szmóken...

Mi értelme van ennek a szmókendsárm kultusznak?

Figyelt kérdés

Odáig van a sok nemmondomki, hogy a szívóbenzines autókat lenyomja a tédéíjével, de az 1.8-2.0 turbóknak a közelébe se mernek menni. Ez még nem a legnagyobb probléma. Azt nem tudom, hogy miért kell kormolni, nem eléggé szennyezett a világ, ugye? Kell még az a rákkeltő sz*r a kipufogójukból.

Nincs bajom a dízel autókkal, csak ezzel a kategóriával. Értem én, hogy jobban megy úgy, de akkor miért nem vesznek egy komolyabb benzines autót? A fogyasztást biztos felhozzátok érvnek, de én inkább tankolok a 12 litert fogyasztó benzinesbe, mint a kormoló dízelbe. Egy R32 Golf se fogyaszt 8 liternél többet viszonylag normális használat mellett, de annak legalább van tekintélye, és gyönyörű hangja.

Amit még utálok, hogy márkatárs vagyok, és nekik hála, az ország 75%-a megutálta a VW csoport autóit, a maradéknak meg az van.

Tudom, nem kicsit provokatív a kérdés, próbáljunk meg nem veszekedni. Szóval, ki mit gondol erről a jelenségről?

2017. márc. 20. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%

"Azt a tulajdonos bizonyítja"

Ja értem......mar csak azt felejtettel el mondani,hogy 8litert fogyaszt...DE 70km-en...

2017. márc. 20. 11:57
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Olcsó, a kölyköknek meg kell valami amivel mehetnek a haverokhoz, hogy nézd de menő autóm van, hogy okádja a füstöt.

Körülbelül ennyit gondolok róla.

Nekem is dízel van, de én érezném magam rosszul, ha folyamatosan koromfelhőt húznék magam után.

2017. márc. 20. 12:38
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is öreg dízelem van, nem VW, és miért ez?

Nagyon sok km-t megyek vele, párom 160km-re lakik tőlem(már ez elmegyógy kategória..)

Nagyon könnyű szerelni, ez a legfőbb érv mellette, országúton kb 4 litert zabál, olcsó hozzá minden, én magam is tudom szerelni, és nagyon ritkán kell, ami bajom vele az, hogy rohad, meg ha ütközök vele, nekem annyi.

De tervezném lecserélni, csak nem tudom még mire, nagyon félek az újabb autóktól, pénzem nem sok, és nagyon padlón lennék, ha kiszívna a zsebemből sok 10, 100 ezret.

2017. márc. 20. 15:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Ezt teljesen megértem, a dízelekkel semmi bajom nincs, nagyon is jók, csak azokkal, amik okádják a füstöt.

2017. márc. 20. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Primitív traktoros majmok röviden..
2017. márc. 20. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!