Melyik autót választanátok ebben a korban?
Az én koromban és nem az autó korában. 23 éves vagyok. Eladtunk egy telket és abból kaptam én is pénzt,így az auto nagy része a kapott pénzből kerül,hitelmentesen megvásárlásra. 3 éve dolgozom,tartalékom van és a fizetésem is magas,ezért gondolkodom ezekben az autókban.
Amiket nézegetek , kb 2006-tól..
Audi a3 ,leginkább az 5 ajtós verzió, elképzelem,hogy bevágom a táskám és csak megyek,olcsóbb fenntartással kisebb kocsival.
Anyagilag jobban megérné,mint egy nagyobb modell.
Még az a4 tetszik. A kombi talán szebb lett,mint a sedan, több kombit,mint sedant vezettem,de valahogy a sedan inkább az én autóm..
2006-tól az audi a6 tetszik a leginkább,sedanba, van formája, eleje,hátulja..
csak nem ismerem annak a fenntartását,nyilván felszereltebb,jobb,mint az a3 ,de úgy érzem az a3-al jobban járok,meg nagy autó sem kellene..
Bmw-k közül az 1-esen gondolkodtam.. leginkább a hátulja tetszik meg az,hogy ott is start/sop gombos az iditás.. az audinál meg az a3 nál nem de a8 nál gombos inditás van..
a bmw-nek szinesebb a beltere.
A másik még a 3-as e90 tetszik de még jobban a kombi verziója,de kombit nem akarok..
Bár csak a kisebb modellek is olyan felszereltebbek lennének,mint a nagyobbak.
Ezek a gondolatok vannak bennem. Ha az alábbi autók közül választanátok,akkor melyiket?
Melyiket lenne erdemes megvenni?
Én a VW Passat B6-ot is ajánlom. Annak is szép formája van.
Egyébként Audi, BMW... Nyilván jók, de sok a fenntartási költségük.
Egyébként ezek 10 év körüli autók, a kopó alkatrészek gyakorlatilag esedékesek a cserére. A vételáron felül, márkától függetlenül minimum 500 ezret félre tehetsz + az átírási költségek, biztosítás, stb.
Ezt te tudod, mennyi rá a keret, és számodra megéri-e megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!