Valami lóg a kocsim alján, szerintetek mi lehet az (kép)?
Két dolgot látok esélyesnek. Vagy a kipufogót tartó bilincs szakadt le, bár az nem szokott ilyen hosszú lenni, vagy a tankot tartó fémszalag.
Bár azt még jó volna tudni, hogy milyen autó, illetve ez az autónak melyik vége.
vagy a kézifékbowden, vagy a tankrögzítő, esetleg valami vezeték?
(kezd kissé savanyodni a küszöböd is)
ne így fotózd le, hanem tedd alá, és vakuval tökéetes képet készítesz(szelfibottal a legjobb) Így semmit nem látni.
Én sosem megyek alá, hanem szelfibottal végigfényképezem, aztán székben ülve elemzem.
hogy mi lehet a képen, azt nem tudom.
Ez az autó eleje. Citroen C2.
Mindjárt lefotózom a bottal, ez jó ötlet.
Az az első ajtó...
Ezzel a kocsival úgy átvertek. De a következőnél okosabb leszek már. Az olajfolyást jövő héten nézik. A magasnyomású pumpa (vagy vmi hasonló neve van) tömítésénél folyik az üzemanyag belőle. Csak még nem találtam olyan szerelőt, aki vállalkozik rá, hogy szétszedi. A Bosch szervizben kb 200e lenne a javítás, ennyit már nem költenék rá.
Első autóm volt, nem került sokba, az árát megszolgálta, viszont rengeteget költöttem már rá. A nyáron eladás lesz a vége, csak nem úgy hogy lóg belőle vmi és folyik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!