200 ezer km fölött érdemes használt autót venni?
A 200ezer nem sok.
Ha pl a kocsi hétvégi használatban volt, mentek vele rokonokhoz, nyaralni stb. Akkor simán belemegy évi 15-20ezer.
Amiben kevesebb van, az gyanús. Vagy tekerve van, vagy városi rohangálósnak volt használva, napi néhány km-t mentek vele, ami a lehető leggyilkosabb a gép számára.
200e km egyáltalán nem sok, sőőőőőőt... persze kérdés, hogy ez mennyi idő alatt ment bele (2 év vagy 15 :D)
200e km-es Volvot megvennék (S 40? jaj de szeretem azt, kis aranyos, bár ilyenkor már jöhetnek elő 'rejtett' költségek, de abszolúte megbízható cucc)
Accordot dettó
meg úgy a legtöbb japánt is, ennyivel még bőven él
németeknél kicsit óvatosabban, de szerintem a VW-nek is van olyan benzinmotorja, ami 200e km körül még legalább egy 200at él; Opelből meg tudom tutira, mert mienk 200e km-t műszaki hiba nélkül ment el
szóval nem kell tőle félni, ezért is butaság a tekergetés
++ amelyik autónál ki merik írni, hogy 220-250-280ezer km, abba reális, hogy annyi van (az már nagyon látványos lenne ha 400ról tekernék vissza 220ra :DD), azaz kevésbé zsákbamacska, mint a 130ezerrel hirdetett, amiben 300 van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!