Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Zafira hátsó ablak...

Opel Zafira hátsó ablak kárpit leszedés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Valaki tudna segíteni abban, hogyan lehetne leszedni egy Opel Zafirában a hátsó ablaknál lévő kárpitot? Nem működik az ablakemelő és kéne valami megoldás.
2017. máj. 19. 20:10
 1/1 anonim ***** válasza:

H Astrám van (Zafira B testvértípusa, nagyon sok akatrész teljesen megegyezik), annál próbáltam levenni pár hónapja, mert valami időnként idegesítően zörög benne. Alul, és a kilincs mögött tartja pár csavar. Azokat kitekerve állítólag csak határozottan le kell tépni, mert patentok tartják amit vagy engednek, vagy eltörnek. (Ha hagyományos kurblis az ablakemelés, előtte még azt is le kell venni.)

Levettem a csavarokat, a kárpitnál fogva tudtam lengetni az egész autót, de csak nem jött le. Mintha oda lett volna hegesztve, meg se mozdult. Nem akartam eltörni semmit, ezért feladtam.

Youtube-on lehet keresni róla videókat. Vagy a facebookon is van Zafirás csoport. Egy kérdést megérne ott is.

2017. máj. 20. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!