Zörög a vezetőoldali ajtónál a kárpit, mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Halkan és csak nagyon rossz úton (amiből viszont van bőven), de baromi idegesítő, mivel 15 milliós prémium autóról van szó, nem egy 20 éves Suzukiról.
Hidegben nem zörög, csak olyan 15-20 fok feletti belső hőmérséklet felett.
Mit lehet vele kezdeni, van valami házi praktika?
2017. ápr. 21. 16:34
1/5 anonim válasza:
15 milliós autóhoz nincs házi praktika.
2/5 anonim válasza:
Megkeresni hol zörög és rögzíteni a meglazult részt?
3/5 A kérdező kommentje:
Jó, csak a szervizbe hiába viszem be ezzel, ott a szerviz parkolójában a pinpongasztal simaságú aszfalton úgysem fog produkálni semmit.
2017. ápr. 21. 18:37
4/5 anonim válasza:
Épp tegnap szórakoztam én is egy középkategóriás autón ezzel. Le kell szedni az ajtókárpitokat és PATTEX-el visszaragasztani az elengedett részeket. Érdekes, hogy szinte minden ragasztva volt az én autómban is, nem használták a műanyag sütés módszerét.... Így hát 10 év alatt zörgött az összes ajtó, egészen idáig :D
5/5 A kérdező kommentje:
Már megoldódott, a szervízben leszedték a kárpitot és tettek alá valami alátétet.
2017. aug. 26. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!