A kocsiban a vezetőoldali gumiszőnyeg folyton elcsúszkál. Illetve a többi is néha, de ez mindig. Van valami ötletetek, mit lehetne vele kezdeni, hogy a helyén maradjon?
Figyelt kérdés
Leragasztani nem lehet, mert alatta is van tárolórekesz, akkor nem férnék hozzá.2017. jan. 25. 21:12
1/3 anonim válasza:
Esetleg öntapadós tépőzár jó lehet.
2/3 anonim válasza:
A szegecs sok mindenre jó! :)
Gondolom valami olcsó, vékony gumiszőnyeg. Az enyémben szövet szőnyeg volt. Rövid úton ki is vágtam belőle és egy vastagabb fajta gumit tettem bele.
Másnál láttam olyan megoldást is, hogy egy padlószőnyeg darabra ragasztotta rá. Úgy már elég vastag és "nehéz" volt ahhoz, hogy ne csúszkáljon annyira.
3/3 anonim válasza:
Vegyél bele másikat. Csak a vacak csúszik el, az ilyen kis vékony vacak. Egy normális az soha. Nem kell gyárit venni drágán, vastag legyen, nehezebb, minőségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!