Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok a E38 BMW...

Mit gondoltok a E38 BMW 725tdsről?

Figyelt kérdés

nem felvágásra, csajozásra kell ez a !21éves! kocsi hanem mert számomra ez a legszebb nagyvad

[link]

konkrétan ezt néztem ki

Mondták hogy a tds jelzésű bmwket hanyagolnom kéne de mivel 730dben nincs manuális váltó igy marad ez (nem mellékesen apám régi e39 530d motorja raklapon pihen fedett fűtőtt garázsban amit gond nélkül belerakhatunk)

jelenleg egy 97es a4 1.9tdi vezetek és bőven hasznalható gyari 90hpval nem versenyzésre kell amugymeg autopályán ez is megy 130al

a váltás egyetlen oka hogy most megtehetem összespóroltam és vételáron felül 500ezer is rendelkezésemre áll.

napi szinten kb. 5km kocsikázok ide-oda esténként haverokkal, nyaranta többször balaton, évi 1-2 külföldi utazás

-végülis mennyire rizikós ilyen feltételek mellet belevágni? minden kocsit szervizelni kell A4esemet is kellet

-egy kb fogyasztást is nem mintha annyira számítana de olvastam már 100kmre 6.5, 8-9, 12L, szóval melyik a reális

2017. máj. 19. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Állapotra gondoltam, nem feltétlen motorra. Sokáig hirdettek egy makulátlan E38 750i Individualt 163 000km-rel, na az olyan volt, mintha most jött volna ki a szalonból. Mindezt potom 38 000 euroért :D
2017. máj. 20. 04:15
 12/16 anonim ***** válasza:

A motorcserét írták már, hogy jó lehet, csak akkor az a probléma, hogy az értékét lehet elveszti majd sokak szemében. Hiába emelkedik az ára, ha te (bármennyire is szakszerűen) belenyúlsz.

Ahogy írták is, benzines kell. Megbízhatóak, strapabíróak, fogyasztás ha érdekel akkor raksz bele gázszettet és ugyan annyi lesz a km költség, mint a dízelnél (majdnem).

Viszont a magyar kínálat szerintem felejtős. Egy nagy villantós BMW, 95%-ban a tesók használták az utóbbi 5-10 évben (kinek hogy futott/fut a biznic). BMW-t Németországban érdemes venni, jobban cseppen karbantartásra azért ott.

2017. máj. 20. 06:01
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy kéredző, ha neked ennyire fontos a kéziváltó, akkor azt jelenti, hogy nem szereted az ilyen nagyon steril autókat. Ebben az esetben lehet jobb választás lenne egy E39, azokban sok van szerelve kéziváltóval, ott is nagy a motorvlaszték, és majdnem olyan jó autó, mint az E38, de élvezetesebb, nem éppen olyan nagy bálna.
2017. máj. 20. 10:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Ha lenne 38ezrem akkor már egy Alpina B12 5.7 nem?(6.0ás kisem jönne ennyiből) és akkor télleg automata, benzin:D

az hogy elveszti az értékét az phff ez van nem kereskedő vagyok nem profitszerzésre kell a kocsi hameg mégis eladom majd lényegtelen lesz h 1et vagy 1.1et kapok érte..

külföldre is nézelődök a mobile.de

maradnék dieselnél de körbenézek 728i 735i talán facelift előtti 730i V8

5ös bmwt hanyagolom igaz abban több a vér és belülről 95%ban ugyan ugy néz ki, de ha a bálnáért rajongok nem a kistesója kell

Azmeghogy ki vezette annak idején mind1 nem? most én vezetem.. azokmár 1000éve lecserélték az újabb modellekre, a tényleges üzletemberek meg ugyszint tovább léptek úgy 15éve

2017. máj. 20. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem mindegy ki vezette. Idős prémium, ha olyan tulajtól veszed a gatyád rámegy.
2017. máj. 21. 06:32
 16/16 A kérdező kommentje:
persze h nem mind1 de én arra értettem h előttem egy tesó vagy egy tökigöltöny bácsi hajtotta
2017. máj. 21. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!