Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy az utcánkba...

Miért van az, hogy az utcánkba tudok vezetni, de amúgy mindig stresszelek?

Figyelt kérdés
Szóval azt vettem észre már régóta, hogy utcánkba soha nem remeg a kocsi elindulásnál, akár még gáz nélkül is elindulok vagy pillanatok alatt a lehető legkisebb helyre beállok addig suliba menet, vagy bárhol a "világba" azon stresszelek egy kereszteződésbe akár, hogy nem a fulladok le, vagy parkolásnál vagy fél perc mire beparkolok.
2017. máj. 17. 16:45
 1/2 anonim válasza:
Nálam is ioyesmi volt egyszerűenajd elmúlik ez az érzés mert magabiztosabb peszel
2017. máj. 17. 18:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokat nem vezettem még jogsi megléte óta. Kb 150-200 km-t. Sokszor volt eddig, hogy remegett a lábam lámpánál, tolatásnál, menet közben. Mostanra elmúlt.

Nekem, ami segített és most is ezt csinálom, hetente egy-két napot mindenképpen vezetésre szánok, ekkor egy órát környéken megyek.

Váltani mindig apró rántással tudtam, ez is elmúlt már. Ritkán van még néha egy-egy azért, de idővel ez is jobb lesz.

Normális, hogy ideges vagy, de minél többet kell gyakorolni és elmúlik.

És a legfontosabb, ne bízd el magad. Sajnos nagyon sok velem egykorú gyereknél látom, hogy nulla tapasztalattal megy az egykezes kormányzás, könyöklés, eszetlen huzatás...

2017. máj. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!