Miért van az, hogy az utcánkba tudok vezetni, de amúgy mindig stresszelek?
Figyelt kérdés
Szóval azt vettem észre már régóta, hogy utcánkba soha nem remeg a kocsi elindulásnál, akár még gáz nélkül is elindulok vagy pillanatok alatt a lehető legkisebb helyre beállok addig suliba menet, vagy bárhol a "világba" azon stresszelek egy kereszteződésbe akár, hogy nem a fulladok le, vagy parkolásnál vagy fél perc mire beparkolok.2017. máj. 17. 16:45
1/2 anonim válasza:
Nálam is ioyesmi volt egyszerűenajd elmúlik ez az érzés mert magabiztosabb peszel
2/2 anonim válasza:
Sokat nem vezettem még jogsi megléte óta. Kb 150-200 km-t. Sokszor volt eddig, hogy remegett a lábam lámpánál, tolatásnál, menet közben. Mostanra elmúlt.
Nekem, ami segített és most is ezt csinálom, hetente egy-két napot mindenképpen vezetésre szánok, ekkor egy órát környéken megyek.
Váltani mindig apró rántással tudtam, ez is elmúlt már. Ritkán van még néha egy-egy azért, de idővel ez is jobb lesz.
Normális, hogy ideges vagy, de minél többet kell gyakorolni és elmúlik.
És a legfontosabb, ne bízd el magad. Sajnos nagyon sok velem egykorú gyereknél látom, hogy nulla tapasztalattal megy az egykezes kormányzás, könyöklés, eszetlen huzatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!