Miért van az, hogy mindenki megbámúlja az Audim, még az utcánkba is, ha megjelenek vele? Lehet, hogy a nagyon fényes 19-es kerekek miatt?
Eddig 17-es gyári kerekek voltak fent, úgy is sokan megfordultak az autó után, de mióta fetettem a krómos 19 es kerekeket, amik nagyon fényesek, és a kasztnitó is szélesebbek, szinte kivétel nékül megfordunak utánna, még a nyugdíjas öreg emberek is, nem hogy a fiatalok-
étezik egy feni ennyit tud dobni az autó megjenésén?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__777..
Szerintem ezért, mert eddig 18-20as páros volt rajt, és nézik, hogy : mivan paraszt, elfogyott a della?
"egy feni ennyit tud dobni az autó megjenésén?"
Kérdésben a válasz.
Megbámúják az időszámításunk előtti audit a frissen lopott sukár fenikke XDDD
Jók ezek a suttyó válaszok:)
Kérdező, az Én VW-enemet is megbámulják, pedig csak 2" nagyobb felni van rajta, mint általában a gyári alu, meg kicsit szélesebb, de nem lóg ki, plusz új lámpák és sötétítés. Amúgy tucatautó, mégis megnézik, mégis keménykedik egy csomó ember az utakon.
De lesz*rom, nekem így tetszik, a többi meg nem érdekel:D
Utolsó ! Ezek nem suttyó irigykedő válaszok ,hanem ...
Se füle, se farka ennek a kérdésnek :)
Mert tényleg bénán mutat egy .. pl Audi a 6 on egy 19" felni ,azon a 17" felni mutat jól ,mert elrontja a nagyobb felni az autó összhangját....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!