Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy mindenki...

Miért van az, hogy mindenki megbámúlja az Audim, még az utcánkba is, ha megjelenek vele? Lehet, hogy a nagyon fényes 19-es kerekek miatt?

Figyelt kérdés

Eddig 17-es gyári kerekek voltak fent, úgy is sokan megfordultak az autó után, de mióta fetettem a krómos 19 es kerekeket, amik nagyon fényesek, és a kasztnitó is szélesebbek, szinte kivétel nékül megfordunak utánna, még a nyugdíjas öreg emberek is, nem hogy a fiatalok-

étezik egy feni ennyit tud dobni az autó megjenésén?

2016. aug. 8. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki tudja a faluba, hogy Jani bácsi szekeréről lelopták a 4 kereket a cigänyok és azt hitték te raktad fel a 20 éves "vagány" ódi-ra.
2016. aug. 8. 19:36
 2/16 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__777..

Szerintem ezért, mert eddig 18-20as páros volt rajt, és nézik, hogy : mivan paraszt, elfogyott a della?

2016. aug. 8. 19:38
 3/16 Tomcatters ***** válasza:
Azért bámulják meg,mert feltűnő, de attól még sztem egy személyautón" kiveve ha Q7" Azon elmegy a 19" felni de pl A6-A8Elég csúnyán mutat szerintem, meg maga a chrom felni sztem randa ,de ez csak az én véleményem :) :/ Én Q7 re A8 ra is pl 18" felnit raknék, valami jó füstszinű magnéziumból:) Az legalabb könnyű is nem csak a neve az mint az alufelninek, ami 1 tonna :/ "Nehezebb mint a sima acélfelni"
2016. aug. 8. 20:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Oszt kórmol-e öléggé az az ajdi, te gyerök?!
2016. aug. 8. 20:34
 5/16 anonim ***** válasza:
igen tényleg lenyűgöző masina ez az ódi özekkel a faszántos kerekkkkekkkkell
2016. aug. 8. 21:07
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
Tyűha egy 15 éves kormoló TDI Audi cigányos krómfelnikkel na ne olyat még senki nem látott a világon *.*
2016. aug. 8. 21:44
 7/16 anonim ***** válasza:

"egy feni ennyit tud dobni az autó megjenésén?"

Kérdésben a válasz.

Megbámúják az időszámításunk előtti audit a frissen lopott sukár fenikke XDDD

2016. aug. 8. 23:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Jólvan, látom mindenki kitett magáért egytől egyig. XD Sírsz bäszod.
2016. aug. 9. 07:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Jók ezek a suttyó válaszok:)

Kérdező, az Én VW-enemet is megbámulják, pedig csak 2" nagyobb felni van rajta, mint általában a gyári alu, meg kicsit szélesebb, de nem lóg ki, plusz új lámpák és sötétítés. Amúgy tucatautó, mégis megnézik, mégis keménykedik egy csomó ember az utakon.

De lesz*rom, nekem így tetszik, a többi meg nem érdekel:D

2016. aug. 9. 08:14
 10/16 Tomcatters ***** válasza:

Utolsó ! Ezek nem suttyó irigykedő válaszok ,hanem ...

Se füle, se farka ennek a kérdésnek :)

Mert tényleg bénán mutat egy .. pl Audi a 6 on egy 19" felni ,azon a 17" felni mutat jól ,mert elrontja a nagyobb felni az autó összhangját....

2016. aug. 9. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!