Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kézzel össze lehet nyomni egy...

Kézzel össze lehet nyomni egy gáz lengéscsillapítót?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeségnek hangzik, de nemrégiben vettem új gáz lengéscsillapítókat (Sachs) az opelomba, most néztem meg beszerelés előtt és kézzel tudom nyomni és hallom rendesen hogy dolgozik benne a cucc. Úgy értem, hogy összenyomom és nagyon lassan vissza is nyúlik de hallom közben a szürcsölő hangot. ez baj, vagy ennek ilyennek kell lennie? Előre is köszönöm!

2017. máj. 14. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, ha nehezen is, de kézzel is összenyomható.

Azt azért viszont nem árt tudni, hogy a gázos lengéscsillapítóban is van olaj, de arra rá van "töltve" egy adag gáz. Beszerelés előtt egyébként sem árt párszor átdolgozni a gátlót, mert ezeket fekve tárolják.

2017. máj. 14. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha jó a lengéscsillapító akkor lassan össze tudod nyomni, de ha gyorsan akarod összenyomni sokkal nagyobb erő kell hozzá
2017. máj. 14. 19:46
 3/4 kiitos ***** válasza:
Így kel működnie.A szürcsölés a csillapítóelemeken átáramló olaj hangja.
2017. máj. 15. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Hogy értitek, hogy át kell dolgozni a gátlókat?
2017. máj. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!