Szép napot Lenne egy kérdésem: Van köztetek olyan aki Turbót kézzel próbált tekerni arra gondolok itt hogy hidegen próba képpen mennyire könnyedén kell forognia a turbónak?
kezzel nyugodtan megporgetheted a siklocsapagyast is, nem lesz tole semmi baja, hacsak nem progeted fel mondjuk 20-30 ezres fordulatszamra kezzel :)
Nagyon konnyu kezzel porgetni. Ha szorul akkor ott valami gond van.
Na köszönöm a válaszokat :-))
Nem pörgettem mint egy "hülyegyerek"!! ezt tisztázzuk!
Aki írta nem ezt kérdeztem!!
A legelejéről a történet: Más okok miatt le kellett vennem a turbóról a kúler fele menő nyomócsövet ami sajnos el dörzsölődött egy rossz illesztés miatt és mikor azt csere miatt le szereltem gondoltam ha már lent van ugyan már meg nézem nem lóg-e a turbó nem hord -e olajat stb... és ahogy a nyíláson be nyúltam meg mozgatni a tengelyt kissé forgatni is szerettem volna de elég szorosan ment. Itt jött a kérdés hogy egy turbónak mennyire kell könnyedén forognia?? Mindezt tettem hideg be nem indított motornál és -7 fokban!! Nem tudom esetleg az nem lehet gond hogy ilyen hideg van és ezért éreztem ilyen szorosnak??
8 as ne haragudj de miért is kéne el vinnem egy felújító műhelybe?
És miért is kéne 100 ezrekért fel újíttatnom??
Ha nem tudsz értelmesen hozzá szólni légy szíves ne tedd meg hogy hülyeséget írsz!
Egy turbós műhelyben ha rossz ha nem nekik az a jó ha ott hagyom és fel újíthatják vagyis ha nincs igazán gondom ők akkor is valószínű önös érdekből azt fogják mondani hogy hibás!
Amúgy meg nem azt írtam hogy úgy kell arrébb kalapálni hogy forogjon csak kézzel forgatva kissé ellenállás érezhető Ez nem jelenti azt hogy ez a turbó már kukába is való!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!