Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a megbízhatóbb márka...

Melyik a megbízhatóbb márka szerintetek? Volvo vagy Nissan

Figyelt kérdés
nem új hanem régi 2000 környéki almera, primera,v40,v70,xc70-ekre gondolok kérdésem alatt
2017. máj. 11. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb a japán szerkezetek , olcsóbbak de a kaszni anyaga vékonyabb . Max leinformálható alig használt gépet vennék 10 év körül , ettől csak fiatalabbat alapból . Közel húsz éves gépeknél ki tudja mi történt velük .
2017. máj. 11. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Nissan.
2017. máj. 11. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Ha minden autót figyelembe veszünk, akkor a legmegbízhatóbb márka a Toyota. A felsoroltjaid közül pedig szerintem a Nissan. Abban az időben a Nissanék még rendes kocsikat csináltak.
2017. máj. 11. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Abban az időben egymás mellé teszel egy Almerat és egy xc70-et, hát bizony az Almerába átülve sírva fakadsz.

Ha az abszolút megbízhatóság a lényeg, akkor veszel egy benzines Almerat,Primerát 0 extrával és a világból kimegy ( vagyis amíg szét nem rohad a kasztni, mert hajlamosak voltak rá ).

Ugyanebben az érában a V70/XC70 az sebességfüggő szervós, két zónás klímás, multikormány, tempomat,dolby pro-logic hangrendszer, motoros, memóriás ülés, turbós benzinmotorok, az XC összkerékhajtásos stb stb stb..

Nyilván minél öregebb, minél több az extra annál nagyobb a szopófaktor.

Ha olcsón fenntarthatót autót szeretnél akkor ezek közül a Volvo nem lesz a te autód. Ha egy kényelmes, biztonságos és jól felszerelt autót szeretnél, annak meg ennyi idősen már felára lesz ami a fenntartásban jelentkezni fog.

2017. máj. 11. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Megbízhatóság és minőség nem egy #4 :)

Bár én nem igazán tapasztaltam a rozsda problémát, a német társai (Focus, Astra) hasonló korban jobban szét vannak már rohadva, mint a Nissanok. Megbízhatóságra egyértelműen Nissan, de a Volvo cserébe egy teljesen más kategória minőségre. Én most vettem egy 2001-es Primerát, nagyjából egy Suzuki Deluxe XXL-nek érződik.

2017. máj. 12. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!