Melyik a megbízhatóbb márka szerintetek? Volvo vagy Nissan
Abban az időben egymás mellé teszel egy Almerat és egy xc70-et, hát bizony az Almerába átülve sírva fakadsz.
Ha az abszolút megbízhatóság a lényeg, akkor veszel egy benzines Almerat,Primerát 0 extrával és a világból kimegy ( vagyis amíg szét nem rohad a kasztni, mert hajlamosak voltak rá ).
Ugyanebben az érában a V70/XC70 az sebességfüggő szervós, két zónás klímás, multikormány, tempomat,dolby pro-logic hangrendszer, motoros, memóriás ülés, turbós benzinmotorok, az XC összkerékhajtásos stb stb stb..
Nyilván minél öregebb, minél több az extra annál nagyobb a szopófaktor.
Ha olcsón fenntarthatót autót szeretnél akkor ezek közül a Volvo nem lesz a te autód. Ha egy kényelmes, biztonságos és jól felszerelt autót szeretnél, annak meg ennyi idősen már felára lesz ami a fenntartásban jelentkezni fog.
Megbízhatóság és minőség nem egy #4 :)
Bár én nem igazán tapasztaltam a rozsda problémát, a német társai (Focus, Astra) hasonló korban jobban szét vannak már rohadva, mint a Nissanok. Megbízhatóságra egyértelműen Nissan, de a Volvo cserébe egy teljesen más kategória minőségre. Én most vettem egy 2001-es Primerát, nagyjából egy Suzuki Deluxe XXL-nek érződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!