Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kétütemű 50-es Kymco-t szabad...

Kétütemű 50-es Kymco-t szabad venni? Bet&Win/Super 8/Super 9

Figyelt kérdés

A Kymco Agility 4T-ért még a futárok is oda vannak, de kétüteműt szabad tőlük venni?

Nagyvárosi közlekedésre kéne ezért inkább a kétüteműt preferálom, de a jelzett 3 típusról nem sok infót találtam.

Nincs hír jó hír? Szerintetek megbízhatóak?

2017. máj. 11. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, megbízható, jól összerakott strapabíró motorok. Az átlag kínaiaknál jóval jobbak.
2017. máj. 12. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon megbízhatóak. Sajnos nálunk már nem forgalmazzák újonan. A Bet&Win az viszonylag nagyobb, már már túrarobogó, kényelmes, nagy sisaktartóval az ülés alatt, meg majd' 10 literes tankkal. A Super8 előnye a nagy átmérőjű kerekek, de nekem spec nem tetszik. De bárhol találsz megvételre jó állapotban.

Nekem a kedvencem a Super9. Nálunk elég ritka, nem jön szembe minden sarkon (mint ahogy a Honda Dio, Yamaha Jog vagy Aerox, Malaguttik, no meg a jó öreg Gillera Runner, ezek annyira kommersz gépek, hogy ha csak úgy randomra kihugyozol a 10. emeletről, akkor jó eséllyel sikerül egyet lehugyoznod)

Kettő Super9-nek vagyok a boldog tulaja, egyiket kaptam még 7 éve, egyszer emberül összetörtem, de meg lett csinálva, közel gyári egyébként, a másikat akkor vettem, amikor összetörtem az elsőt, az kicsit bütykölve lett, 100 km/h fölött van a vége, és Qrvajó. Ha rám hallgatsz, akkor keresel ilyenből egy patent állapotút.

Ha osztrákból hozták be (ami esélyes, náluk van a legközelebb márkakereskedés) akkor a szokásos fojtásokon kívül még a CDI-t (gyújtáselektronika) ki kell cserélni, meg a variátorból a határolót ki kell szedni, akkor fog kb 80-ra ugrani, addig 45-tel szenvedhetsz :)

De még egyszer: nehéz lesz egy gyári állapotút megfogni, de érdemes "kiülni", nagyon jó robogók.

2017. jún. 14. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:

ja, amúgy nem kínai a Kymco, nem is Koreai, hanem Tajvani. Teljesen jó, és nem egy pár éves, noname márka, kb az 1960-as évek óta gyárt robogót, csak hozzánk olyan 10, tizenpár éve jutott el. Futártól ne vedd meg, max nagyon, de nagyon olcsón, kisebb alkatrészek miatt. Pl ép idomok, egy-két elektroms bizbasz, ép lámpatestek, ilyesmi miatt, mert a futár robogó az bizony munkaeszköz. Karban van tartva, de a futár se hülye, neki arra kell, hogy pénzt csináljon vele, akkor fogja eladni, amikor már nem éri meg költeni rá.

amúgy a kétüteműt ajánlom, nyomatékosabb, dinamikusabb, és igénytelenebb, a szó jó értelmében (kevesebb törődést igényel, mint a négyütemű). Csak arra figyelj oda, hogy az automatikus olajzás rendben legyen, kicsit még feljebb is állíthatod/állíttathatod, az nem fog ártani neki, akkor jó, ha kb 1-1,2 liter/1000 km (igen, per ezer km) az olajfogyasztása. Emellett én a tankba is néha öntök egy kupaknyi olajat (kb 2-3 tankolásonként), biztos ami tuti. Füstöl mint a qrvaanyja, de szépen megy. A gyertyát 1000 kmenként vedd ki, nézd meg, ha kell takarítsd meg, vagy cseréld ki, de én pl 2000 kmenként kicserélem a gyertyát (nem egy nagy tétel, ezerpárszáz forint). Illetve jó olajat rakjál bele, gyárilag a Kymco-hoz a Shell Full szintetikus 2T olajat ajánlják (kb 3500 ft/liter), de rakhatod bele a Repsol full szintetikus 2T olajat is (kb 4000 ft/liter). Mást ne. Ezekkel örök élet meg egy nap. Én az egyikbe

2017. jún. 14. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:

folytatás (bef@$zolt a gép):

én az egyikbe 13 ezret raktam a Shell-es olajjal, és kiváló még mindig, "úgy megy, mint ha szaron csúszna"

2017. jún. 14. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!