1,5 hónapig nem fogom használni a kocsit. Tanácsok, hogy mit érdemes előtte/utána csinálni?
Figyelt kérdés
Pl az akkut lekössem? Mikor utána beindítom kell valamire figyelni?
Köszönöm előre is!
2017. máj. 10. 06:28
1/8 anonim válasza:
Akkut esetleg lekötheted ( csak a rádió kódja legyen meg előtte)
Semmi különös tennivalód nincs ilyen rövid időre.
2/8 anonim válasza:
Valóban, semmi dolgod, ha nincs riasztód akkor az akksi lekötés is csak ízlés kérdése
3/8 anonim válasza:
Én nem csinálnék vele semmit, főleg ha van garázs és nem az utcán aszalódik. 1,5 hónapról van csak szó nem 15 évről.
(Rádió kódot nem kér minden autó.)
4/8 anonim válasza:
Én kamionos vagyok, sokszor állt ennyit a kocsim, míg oda voltam. Semmi baja nem lesz, az akksit érdemes lekötni, nehogy leszívja valami. Ez nem nagy idő.
5/8 anonim válasza:
Vagy ha heti 1x azért betudod indítani pár percre járni akár egy helyben is,akkor 2000-es fordulaton egy 2-3 percig járatva akkor nem kell az akkut lekötni.
6/8 anonim válasza:
Ez nem olyan sok idő, semmi extrát nem kell csinálni, de azért érdemes jobb helyre parkolni (lehetőleg garázs, ha mégsem, akkor ne fa alá, vagy valahova a sárba állítsd).
7/8 anonim válasza:
Prémium üzemanyaggal rakd el, mert a simában van valamennyi bioetanol is, és ha az hosszabb ideig áll, akkor kiválhat belőle olyan anyag ami aztán tömítést okoz.
8/8 anonim válasza:
Az átlag magyarnak áll ennyitt az új autója, mikor 2 hónapig sem tud tankolni a nem jól bevállalt autóhitel miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!