Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülhet egy Audi A6...

Mennyibe kerülhet egy Audi A6 b4 komplett első lengéscsillapító mind2 oldalra? Vagy hol érdemes utána keresni? Márkaszervízben horrorisztikusan magas árat mondtak.

Figyelt kérdés

98as 2.4 V6 benzin első meghajtású a kocsi. szerintem még a gyári van benne.

túl drágát sem akarok belevenni csak a legolcsóbbat mert megy el tőlem és nem akarok sokat költeni rá, amugy sem ér már többet 900nál :S audi szervízt hívtam 100e körüli összeget mondtak csak az alkatrészre, biztosan be lehet szerezni olcsóbban vhonnan, de honnan ? :)

2013. aug. 21. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Néz szét autó bontókban .
2013. aug. 21. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:
a környéken ritkán vannak a települések és ezért kevés a bontó. van 50km-es körzetben 7. azokat megnéztem és egyszerűen nem lehet rendeset találni csak töröttekből kikopott vackokat
2013. aug. 21. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Azok a töröttekből kikapot vackok lehet hogy 10 szer többet érnek mint egy új silány minőségű ami 1000 km után elfossa magát.

Amúgy itt nézelődhetsz.csak ad meg a kocsid paramétereit és válogathatsz az alkatrészek között.

[link]

2013. aug. 21. 17:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi az unixos linket. holnap rendelek is :)
2013. aug. 21. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2013. aug. 21. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!