Mennyibe kerülhet egy Audi A6 b4 komplett első lengéscsillapító mind2 oldalra? Vagy hol érdemes utána keresni? Márkaszervízben horrorisztikusan magas árat mondtak.
Figyelt kérdés
98as 2.4 V6 benzin első meghajtású a kocsi. szerintem még a gyári van benne.
túl drágát sem akarok belevenni csak a legolcsóbbat mert megy el tőlem és nem akarok sokat költeni rá, amugy sem ér már többet 900nál :S audi szervízt hívtam 100e körüli összeget mondtak csak az alkatrészre, biztosan be lehet szerezni olcsóbban vhonnan, de honnan ? :)
2013. aug. 21. 16:51
2/5 A kérdező kommentje:
a környéken ritkán vannak a települések és ezért kevés a bontó. van 50km-es körzetben 7. azokat megnéztem és egyszerűen nem lehet rendeset találni csak töröttekből kikopott vackokat
2013. aug. 21. 17:00
3/5 anonim válasza:
Azok a töröttekből kikapot vackok lehet hogy 10 szer többet érnek mint egy új silány minőségű ami 1000 km után elfossa magát.
Amúgy itt nézelődhetsz.csak ad meg a kocsid paramétereit és válogathatsz az alkatrészek között.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi az unixos linket. holnap rendelek is :)
2013. aug. 21. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!