Hogyan lenne érdemes letennem az A jogsit?
Ha A1 -et rakom le B-re akkor az milyen költségekkel és miket kell letennem és körülbelül mennyi idő? és aztán az A többi részét? Vagy rögtön az A korlátlant?
A1-en azért gondolkodok kezdésnek mivel kezdésnek 125 ccm motort szeretnék, de később nagyobb motort szeretnék vezetni. Holnap megkérdezem autós suliba mivel ma
ünnep miatt nincsben senki, de hátha ti tudnátok valamit addig előre mondani
motort felejtsd el
autót vegyél, ne motort
motort csak azok vesznek akik felajánlják a szerveiket másoknak - tehát a donorok
Mert például én húsz vagyok. Van B -s jogsim. Ha jövőre leteszem az A2-t akkor 22 éves koromba letehetem a nagy A-t és mivel 2 évnél nem lesz régebbi az A2-es jogsim így 1 Kölömbözeti vizsgával meg lesz a nagy A , és így ugyananyiba kerül mintha egyböl nagy A-ra tenném! Igaz hogy kétszer kell vizsgázni városibol (kreszböl csak 1*)
De ha 1ből nagy A-ra akarod letenni akkor 24(!) éves korodig kell várnod
Elég bonyolult de remélem segít ;)
15:14
Autót meg azok akik öszeakarnak préselődni a kaszniba hogy 1 tűzoltó vágja ki őket
Bocs az off-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!