Autóhifi beszerelését bízzam autószerelőre, vagy otthon is meg tudom oldani?
Igen.
Ha megkérdezted, akkor valószínüleg nem értesz hozzá, csak lelekes vagy. Ez önmagában nem gond, ha nincs igényed profi munkára.
Ha a kialakítandó rendszer komoly, akkor viszont érdemes szakértőre bízni.
Én pl Ladámba magam szereltem be 2 pár Videoton hangfalat egy Matrós gagyi fejegységgel, mert csak az volt a lényeg, hogy szóljon valami valahogy. Olyan is lett.
Octáviámhoz már nem engednék csak profi kezeket, hogy hozzányúljon.
Ha nincs jó műszaki érzéked vagy csak szimplán nem értesz hozzá eléggé és bizonytalan vagy, inkább beszélj egy hozzáértővel aki megcsinálja neked. De azzal számolj hogy 10-15 ezret biztos elfog kérni a munkadíjért mert annyit fog szenvedni a kábelezésekkel meg egyéb dolgokkal amit te is megcsinálhatsz.
Ha van egy kis eszed a kábeleket bevezeted, mindent bepakolsz és a szerelőnek meg annyit mondasz hogy csak kösse össze a cuccot és ennyi.
Nem egy bonyolult dolog, nekem sincs diplomám és megoldottam.
2 dolog nem árt hozzá:
-akard igényesen megcsinálni
-több oldalt olvass el mielőtt nekiállsz (legfőképp a sűrűn elkövetett hibákról)
Az összekötözgetés már nagyon alap, ha nem is megy logikából, a neten található rajzokból egy 5 éves kisgyerek megcsinálja. A buktató inkább a kábelezésben van, hogy pl ne legyen generátorzaj, jó legyen a test, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!