Autószerelő kézikönyv? Autószerelés tanulása otthon?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenn,hogyan tudnám elsajátítani az autószerelést itthon?
Elméleti tudásra lenne szükségem.
Autószerelő suli sajnos nem jöhet szóba,pedig szivem vágya.De esélytelem
Nyilván nem egyből arra vagyok kiváncsi hogy hogyan rakjak minden hengerre egy turbót,hanem az alapoktól szeretném kezdeni.
Sokat olvastam már,de "semmit nem érek vele"
Motoralkatrészek,mi miért van,hogyan van,működésük.
Legjobban egy 5000 oldalas könyvnek örülnék amit ha kiolvasok,akkor már picit "értenék" az autókhoz.
Tudna nekem valaki segíteni ebbe?
Válaszokat előre is köszönöm!
Sok típus vagy családspecifikus könyv létezik, azoka érdemes forgatni, ha egy konrét autót szeretnél javítani. Pl. Keress rá a Haynes kiadóra:
Ettől függetlenül könyvből nem lehet elsajátítani a mesterséget. Ha a suli kizárva, akkor szegődj el egy szerelőhöz inasnak! Fél év alatt többet tanulsz ott, mint egy 5000 oldalas könyvből.
Ohh,elfelejtettem még,hogy "konkrét autó":
A4 b5 1.8T 😍😀
Aztán mit akarsz otthon szerelni? :D Max vegyél akkor egy trabantot vagy hasonló kalibert, azokat még el lehetett bütykölgetni a garázs előtt otthon.
Értelemszerűen ha elég lenne kiolvasni egy könyvet, senki nem menne a képzésre... Meg vajon miért áll a képzés elméletből ÉS gyakorlatból?
Amúgy ha már mindenáron így akarnék szerencsétlenkedni otthon egyedül, akkor inkább youtube-on keresgélnék, hogy "how does [alkatrész neve] work"...
Vagy ahogy már írták, elmennék egy autószerelő mellé segíteni.
Bár én biztos nem próbálkoznék ilyen otthoni bütykölgetéssel valódi tudás nélkül, de ahogy érzed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!