Kodi16 kérdése:
Főtengely csere otthon?
Figyelt kérdés
Yahama jog motoromnak legutóbbi váltó hiba miatt a hűtőlapát elszabadult és kicsit szétszedte a főtengelyt amitől használhatatlanná vált...ha megveszem a főtengelyt azt itthon, átlagos szerszámokkal kitudom cserélni vagy ehhez valami különlegesebb szerszámra van szükség ami szervizeknek van?2017. febr. 24. 12:03
1/1 anonim válasza:
Nem lehetetlen de egy zégergyűrű fogó, egy dugattyú szerelő készlet jó ha van. Ha mégis neki látnál amit nem javaslok mert egy belső égésű motor rendkívül recíz és ezred milliméteres pontosság van, ha mégis neki kezdenél először nézz interneten robbantott ábrákat nem tudom hogy van e két kerekűekhez nem értek. Ha megnézted abból sokat tanulhatsz hogy mi fog ott várni bent téged. A másik gondolom millió csavart meg 1 hengerfejet és olajteknőt (2 kerekűekhez nem értek ez úgy az autó motorjához értem itt sem lehet nagyon másképp.) minden csavart meg kell jelölni és a legjobb ha egy karton lapba úgy szúród bele hogy lehessen látni melyik hova kerül. A menetes száraknál is, nagyon fontos hogy minden ugyan oda kerüljön vissza és a gyár által megadott nyomatékkal !!!pontosan!!! legyenek meghúzva. Én továbbra is azt javaslom hogy ha lehetőség van akkor egy erre szakosodott márkaszervizt vagy egy motor("blokk") specialeista végezze el a műtétet a betegen, aki majd meghálálja gondos gazdájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!