újraszeretném fújni az autót otthon milyen festéket használjak hozzá?
Figyelt kérdés
Sziasztok. javítva volt az autón pár elem és most szegény elég foltos lett és nem tudom elnézni így. Segítséget szeretnék kérni hogy milyen anyagokat használjak hozzá, valakinek valami tapasztalata van ezzel kapcsolatban? szétszedés, maszkolás az megy csak a festéssel akadtam meg, festékszóró pisztolyom van. alapozó érdekelne elsősorban meg a festék ami magasfényű és arra a lakkréteg. találtam párat de hiába mert nem tudom hogy jó-e vagy nem. és körülbelül miből hány literre lenne szükség? egy 1996-os vw vento 2.0 gl-ről lenne szó. és mégvalami színnek csak az van beírva hogy szürke. árnyalatban lehet sötétebb mint a gyári szín? válaszaitokat előre is köszönöm!!!2017. ápr. 20. 20:47
1/4 anonim válasza:
Minden ezüst árnyalathoz szürkét írnak.
Színkód alapján kevertesd ki a megfelelő színt, mert különben csúnya lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
rendben
2017. ápr. 20. 21:25
3/4 anonim válasza:
Menj be egy normalis autofestek boltba es ott kerj segitseget!Minden elmondanak majd mit hogy mennyit,es az anyag is jo lesz!Mert remelem hogy nem valami prakrikeres kapacs zomanccal akarod megsprickolni a gépet!
4/4 A kérdező kommentje:
nem nem azzal akarom épp azért kértem segítséget. zománcfestéket mindenhol tudnák venni. amúgy erre én is gondoltam csak a közelünkben nincs ilyen bolt de megpróbálom valahol megkérdezni
2017. ápr. 21. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!