Szerintetek tíz-tizenöt év múlva átveszik az elektromos
autók a főszerepet?
Azért nem nevezném azokat valós érveknek. :D
2017. máj. 9. 14:00
15 év az sok idő, és eddig sose úgy ment a fejlődés, hogy most megtiltom a régi technologia használatát... Nem fog nekik az összejönni hidd el, akkor is még bőven fognak eladni belsőégésű motorrals zerelt autókat ott is.
2017. máj. 9. 14:10
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem hiszem hogy teljesmértékben kimennének a belsőégésű motorra meghajtott járművek.
De például városon belüli személyforgalomra semmi értelme nincsen neki, amikor az elektromos már megoldható lesz hogy bárki tudja könnyedén tölteni elég sok helyen, beleértve otthon a ház előtt, munkahelyek parkolójában, áruházak parkolójában.
14/18 A kérdező kommentje:
20 éve rengetegen mondták, hogy nekik nem kell soha mobiltelefon.
10 éve sokan mondták, hogy nem kell nekik okostelefon.
Sokkal valószínűbb a hibridek térhódítása, mivel hibrideknek van a legjobb hatásfoka, az a legélvezetesebb és bárkinek eladható. Még a benzinvérűek is beláthatják, hogy semmi baj az elektromos rásegítéssel, csak fokozza az élményt. Dugóban araszoláshoz ott a tiszta elektromos mód, ha meg nyomni akarja, akkor meg lehet nyomni, hangja is van akár. Ugyebár a Mercedesnek nem egy V6 hibridje van, amire mindent lehet mondani szerintem, csak azt nem, hogy unalmas. Az elektromos autókkal az a baj, hogy az ember minden este mikor haza megy, feldugja az autóját éjszakára. Feltölti a max távra, ez legyen mondjuk 300 km. Aztán minden nap megy vele 50 kilométert. Az akku közben öregedik, áll a napon, pláne a hidegben még többet veszít az akksi és így az energia szó szerint elpárolog. Ez pazarlás, nem lehet sajnos vele mit tenni. Én a hibrideket tartom a jövő autóinak, ahol megfér egymás mellett a benzin-áram, az élvezetesség, akár manuális váltó, ha valakinek az az igénye és a motor hang.
2017. máj. 10. 19:21
16/18 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy egyelőre a hibrideknek van jövőjük, de biztos vagyok benne, hogy az elektromos is fog teret hódítani, csak főszereplő nem lesz még úgy mondjuk 30 évig.
10-es vagyok, lehet megint adni a nulla százalékokat:
[link]
A tények makacs dolgok, és általában bosszantják az ostoba embereket. 23 év múlva Franciaországban tiltott lesz árusítani belsőégésű motoros autót.
Szerintem 5 éven belül csatlakozik hozzájuk az EU okosabbik fele, csak az ilyen nyugat-ázsia viktatúrák mint mi, fogunk ebben is lemaradni.
2017. júl. 7. 13:10
18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fogunk mi sem kimaradni.
Szó volt egy esetleges Tesla gyárról Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések: