95 benzin kell a kocsimba, tankolhatok bele 100-ast nem lesz baja?
Tankolhatsz persze..ha nem vág földhöz, hogy tízezer helyett tizenháromért teszel bele shell 100 nitro+ t, akkor bátran..higyj benne, az a legfontosabb. Én például hiszek benne, és ettől sokkal boldogabb vagyok.
ártani nem árt.. csendesebb, és stabilabb az alapjárat. Télen biztosabb a hidegindítás(is)stb..
de majd most mindenki jól ellentmond.
Persze, hogy tankolhatsz. A 95 az a minimum oktánszám, magasabbat tankolhatsz bele.
Az biztos, hogy simábban jár tőle a motor, nekem kevesebbet is eszik (teletankokkal számolva, de a computer is kevesebbet mutat), és erősebbnek érzem (ez meg szubjektív)
OMW-nél kb annyival kerül többe a MaxxMotion100+ a 95-nél, amennyivel kevesebb lesz a fogyasztás.
Szóval Ft/km kb. ugyanannyi, a motornak meg jobban ízlik.
Érdemes a saját kocsidon kísérletezni, felírni 10-20 teletankolást, abból már lehet fogyasztást átlagolni.
www.spritmonitor.de pont erre való, van telefonos app is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!