Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérné a turbó timer?

Megérné a turbó timer?

Figyelt kérdés

Végre megvettem a 2,5 éve "álmodott" kocsimat .

1.8T Leon.

Szeretnék rá mindenképp vigyázni,azt ajánlották,hogy turbo timert tegyek bele,hogy még az akkuról forgatja a turbót,hadd hüljön.

De ha én leállítás előtt néhány percig járatom az nem ugyanannyit ér?

2017. máj. 8. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges tubo timerrel kinlodni .......meg a percekig valo jaratassal is.....arra maximum akkor van szukseg ha jol meghajtottad.....akkor is eleg egy perc......
2017. máj. 8. 12:11
 2/6 crudy ***** válasza:
Csak komolyabb terheles utan kell visszahuteni. Ha csak varosban furikazol nem melegszik fel annyira ha meg palyarol mesz le visszahul amig haza ersz. Palyarol kiallsz parkoloba akkor kene egy kicsit huteni a biztonsag kedveert
2017. máj. 8. 12:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom én szeretem azt a rituálét tartani kb ,hogy indítok : hideg motor-turbó ,addig megiszok 1 energiaitalt,vagy 1 szál cigit elszívok.

Azt üzemmeleg motor környékéig csak könnyeden megyek,kb 5 km-en át,persze amikor reggel 5 lámpánál állok akkor kb 2-3km alatt meleg a motor.Persze délutánonként amikor nem dugó van akkor városban ilyen 5km ,városon kívül meg 10.

Azt ha megállnék,szintén üres,kézi és 1 cigi+kávé/energiaitalt eltolok.

2017. máj. 8. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia.szerintem is indulásnál kicsit hagyod járni 5percet,megállás által ha rúgtad neki akkor is egy pár percet hogy visszahűljön.

Amugy bocs az off-ért,de milyen a teljesítménye,és a futóműve?

Enis ilyeneket nézegettem.

2017. máj. 8. 13:03
 5/6 A kérdező kommentje:
209 le cupra
2017. máj. 8. 13:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell a turbo timer. Ahogy használtad a turbos autot, az teljesen jo. Olajat cserelj benne 10.000 kent es jo lesz
2017. máj. 8. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!