Olasz vagy Japán?
Figyelt kérdés
Örököltem 3mForintot...S auto vásárlásán gondolkodom...már 2 éve van jogositványom de sose éreztem azt hogy most nekem autot kellene vásárolni,,sőt azóta nem is vezetem...De most meg fordult a fejembe hogy csak jó lenne..havi nagy bevásárlásokat rokon látogatásokat egyszerübben meg lehetne oldani..és esős időben se kellene biciklivel járni munkában plusz ha fontos el intézni valóm van nem a buszra várni .. :) sok minden meg fordult a fejembe Golf 5,Lexus is200 Focus 2,5..De legjobban ők tetszenek Toyota rav 4 2002-2004 benzin..Alfa romeo 159 2005-2006...évi max 10-15 ezeret mennék velle..Fenttartoság és megbizhatóság terén lenne valakinek tapasztalata?
Válaszokat köszönöm..
2017. máj. 5. 14:50
11/11 anonim válasza:
A kérdés alapján nem ajánlom neked az Alfa Romeot. Inkább egy japán szívóbenzin. Nekem Alfám van de az alfa inkább egy szerelem a szó minden érttelmében, mint egy tárgy. Szerintem te egy olcsón fenntartható, közlekedésre való autót akarsz, nem kanyarra vadászni a rossz minőségű utakon. Aki tényleg egy nagyon stabil, sportos kocsit akar és nem érdekli, hogy "megbízhatatlan", meg "jajj nem áll meg 4 literbő" annak ajánlani tudnám az olasz kis cirkálókat. Egy kis 2.0ts vagy egy 1.7 16v boxer és az hang....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!