Olasz vagy Japán?
Örököltem 3mForintot...S auto vásárlásán gondolkodom...már 2 éve van jogositványom de sose éreztem azt hogy most nekem autot kellene vásárolni,,sőt azóta nem is vezetem...De most meg fordult a fejembe hogy csak jó lenne..havi nagy bevásárlásokat rokon látogatásokat egyszerübben meg lehetne oldani..és esős időben se kellene biciklivel járni munkában plusz ha fontos el intézni valóm van nem a buszra várni .. :) sok minden meg fordult a fejembe Golf 5,Lexus is200 Focus 2,5..De legjobban ők tetszenek Toyota rav 4 2002-2004 benzin..Alfa romeo 159 2005-2006...évi max 10-15 ezeret mennék velle..Fenttartoság és megbizhatóság terén lenne valakinek tapasztalata?
Válaszokat köszönöm..
Évi 10-15 ezerre ne gondolkodj dízelben.
Egy jó japán szívóbenzin.
8 gen "UFÓ" Civic.
Nekem nem tetszik az ufóbol a sima,a facelift (amin nincs egybe plexi elől a lámpa) tetszik csak.
1.8 Type-S ,jó kis szívóbenzin,kis fogyasztás jó cucc,tágas és még van is benne erő.
Bármelyik Toyota szívó benzin motorral. Az idők végezete után két héttel még működni fog!
De ugyanez igaz a Hondára, Mazdára (bár ott még mindig probléma a túl gyorsan megjelenő korrózió), és még a kis Suzukikra is! Sőt, elnézegetve az új Vitarát, kezd végre a Suzuki is komolyan vehető autókat gyártani -műszakilag eddig is nagyon jók voltak, csak valamiért nehezen tudott kitörni a kissé lenézett "mazsolaautó", "lúzerautó" kategóriából. Vitarát pl már újat is kapsz hárommillió-nyolcszázért, 1,6 vvt motorral.
Olaszok szépek, egy darabig jók is, sőt, nekik is vannak jobban sikerült szériáik, de nekem soha nem kéne olasz autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!