Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menyire drága egy Subaru...

Menyire drága egy Subaru Impreza fenntartása?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, két éve végeztem sulival, elkezdtem dolgozni, de úgy döntöttem szeretnék egyetemre játni. örököltem diesel Toyota Corollát, de szeretném lecserélni, mivel nap kb 10 km-et fogok vezetni,talán annyit se. Itt jött képbe a Subaru. Találtam egy 160 lovas, szívó Imprezat, ami brutálisan megtetszett.

Kérdésem az, milyen drága egy sima szervíz? Olajcsere, olajszűrő, légszűrő. Egy vezérműszíj csere mibe fáj? És hasonló kopó alkatrészek. Egyetem mellet szabad időmben tudnék dolgozni, lenne némi bevételem.

Ez a kocsit néztem:

[link]

Nektek milyen véleményetek van erről a kocsiról? Megérné beruházni rá vagy sem?

2017. máj. 3. 11:47
 1/8 crudy ***** válasza:
ha jó állapotban van akkor megéri, egy impreza jó arra is h hétvégéken hajtsd kicsit. Felmész unix, bárdi honlapjára és kikeresed az alkatrészeket. Mindent találsz hozzá. A munkadíjat meg nem fogja befolyásolni h impreza.
2017. máj. 3. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válasz!

Még egy kérdésem lenne. Nem csak hétvégén használnám, hanem hétköznapokon is. Faluból járnék be vele a városba, ez oda vissza kb 10 km. Így is megérné az autó?

2017. máj. 3. 11:54
 3/8 crudy ***** válasza:
Persze ez egy benzines gép tehát rosszat nem tesz neki illetve az h keveset használod azzal csak kíméled. Egy imprezát nem illik lerúgni.
2017. máj. 3. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Hát.. egy ilyen autót még a biztos lábakon álló, normális jövedelmű emberek is kétszer meggondolnak. Nem akarok a zsebedben turkálni, de általában nem jellemző, hogy az egyetem melletti munka a meggazdagodásról szólna, persze ha ki tudsz érte fizetni 2 milliót, akkor biztosan nem a csóró biciklivel kannár borért a romkocsmába tekerő hipszter bölcsész vagy. :-)

De a kérdésre a válasz:

UNIX, Bárdi.. ezeknél ha rákeresel a konkrét típusra, minden alkatrészt megtalálsz árakkal együtt. A fogyasztása nem kevés egy ilyennek, de mivel főleg országúton használnád, az sem olyan vészes. A biztosítás meg az adó már keményebb dió, meg persze átíratni sem annyi lesz, mint egy Wartburgot... de tet tudod.

A vágyakat értem, melyik falusi srác ne szeretne felvágni egy 160 lovas Imprezával a csajok előtt, de biztos hogy ezt nem az egyetem után kellene, stabil állással és jövedelemmel?

2017. máj. 3. 12:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Igazad van, nem bölcsész vagyok :D

Van most koromhoz képest, egy jól fizető állásom, kb 16 éves korom óta spórolok, + a kocsi amim van. Így jön ki az ára, na meg persze a átíratás, első szerviz.

De ahogy olvastam, elég drága a fenntartása, ezért kértem tanácsot.

És nem csajozni venném, szimplán Subaru fan vagyok :D

2017. máj. 3. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem értek minden választ. Ugyan mi a tököm lenne felvágás egy mezei Imprezában? Kívülről 100-emberből 85 fel sem ismeri, a belseje japán tucatműanyag, teljesítményre ugyanannyi mint akármelyik 2.0 szívó benzin már 20 éve :D

Mondjuk ezzel a WRX kinézettel biztos be fognak próbálkozni páran, aztán olyan leszel, mint az átlag Civices: kinézet és hang van, teljesítmény nincs :D

Ha neked ez tetszik akkor legyen. Fenntartásban nem lényegesen drágább, mint akármelyik sor4.

2017. máj. 3. 19:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Na erre voltam kíváncsi! :D

Köszönöm a választ.

2017. máj. 3. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
81%

"ívülről 100-emberből 85 fel sem ismeri"

az tökmindegy, ott van a kispad a fenekén, ami olyan rallis.. :-)

2017. máj. 4. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!