BMW (5) F10 2012 vs Mercedes (C) W205 2015? Melyiket vegyem?
Ugyanaz a felszereltség, ugyanazt tudják motoreröben is. Azonos áron, automata mindkettö.
5 évre venném. Most 2008-as Mondeom van. Az 5-ös BMW nagyobb is, a Merci kb akkora. A nagyobb autókat szeretem. A BMW lenne a legjobb megoldás, viszont 5 év múlva már 10 éves lesz, minden kisebbséginek ilyen lesz, a Merci csak 7 éves lesz, meg külsöleg újabbnak is néz ki és jobban is tetszik.
Melyik mellett döntsek? Mivel gyöznétek meg?
Minden kisebbség? Tehát a svábok, szlovákok, görögök, románok?
Ez a kérdés, egyértelműen KAMU!!!!
kocsid már van, miért nem költesz valami értelmesre?
fesd le a házat ha van, vagy vegyél egyet. nincs kedved a proli réteg helyett ahhoz a kisebbséghez tartozni, aki a villogós kocsi helyett értelmes dolgokra költi a pénzét?
látod, az tényleg menő lenne, nem pedig egy túlárazott tragacs ami pótolja a személyiséged.
Nehalgass senkire. Rosszindulat.
Mercit vegyél egyszer belém jöttek a másik kocsi eleje felgyűrődött az enyémnek meg az elejéből lepattant egy darab amit csak azért nem tudtam vissza tenni mert eltört. még a lámpa se tört ki.A merci egy állat és biztonságos.
Nem kamu. Szerintetek ha pár éve volt már 7 millióm egy fullos Mondeóra majdnem újként, akkor most miért ne lenne + 5 millió (most viszik el a kocsit) egy használt gépre? Annyi hogy rájöttem tök felesleges megvenni a szalon, bemutató autót ha kapok pár éves jobb kocsit.
E Merci nekem taxi. Bangle 5-ösben meg csak tegnap láttam 3 embert aki messziről sem engedhette meg magának (nem nézek le senkit, de az egyik segédmunkás a szomszéd építkezésről is ilyennel jár. Mobilede-re beírta melyik a legolcsóbb és elhozta kb 1 millióért - 2004-es), leharcolt állapotban voltak szegény gépek.
Nem veszek japán-koreai autót! Új Mondeo nem jön be, a Passat se! Mégis mit vegyek? Futok még pár kört de valszeg a BMW lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!