Ti 30 km-t hány perc alatt tesztek meg autóval?
Évek óta rendszeresen teszek meg egy 35 km-s távot, főút, elég nagy része falukon megy keresztül, de van nem lakott rész is elég sok.
Szabályokat betartva simán kell 35 perc (elég forgalmas út), ha épp nincs forgalom, akkor hozható a fél óra. Ha 25 percet akarok csinálni, kell nyomnom a gázt, mint állat.
Nekem nincs autóm, a páromnak ez lehet vagy 45 perc...?
De persze nem mindegy, hol.
Ő autóval imád lassan menni országúton (persze csak ha nem tart fel senkit, ami gyakran előfordul). Miért ne mehetne 50-nel, ha akar, ráér s nincs 5 km-es körzetben senki sem? :D Kisautós hipermilereknél nem kell csodálkozni ezen.
Plusz ott van a forgalom. Már országúton is rengeteget ront az átlagsebességen. Volt, hogy mentünk tipikusan 80-90-nel a főúton, se falu, se semmi, de az átlagunk max. 70 volt. Ez mindig meglep, de ugye, ott is van néha lámpa, kereszteződés, egy rövid ideig tötymörög előttünk valaki, az máris ront...
S a városi forgalomról szerintem beszélnem sem kell, azt nem lehet tempósan kihozni.
Jogsitlanok véleménye annyira nem számít. Amúgysem kizárólag az idő miatt autózik az ember... 120-as ÁTLAG? Az ismerősödnek elég sok problémája van a gondolkodásával. Azt még megértem, hogy nem tud a fentebb említettről, miszerint képtelenség folyamatosan maxszal menni, de a többi... Autópályán még összejöhet, amit gondol, amúgy nagyon nehezen, max. ámokfutással, de ahhoz is kisebb forgalom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!