Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány kilométert bír ezzel a...

Hány kilométert bír ezzel a motorral?

Figyelt kérdés
autopult.hu/ujdonsagok/negy-turboval-mutatkozott-be-az-uj-bmw-m550d.html

2017. máj. 1. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokat.
2017. máj. 1. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Majd 5 év múlva kiderül, de a 3 turbós elődre sem volt eddig még sok panasz.
2017. máj. 1. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem teljesen a kérdést...

Ez egy új BMW. Hogy mennyit megy majd el, mennyi a várható élettartama km-ben, az erősen használat függő.

A dízel blokk elbír sok km-t. Ha kap egy kis törődést, időben minőségi olajat kap, nem tapossák ki a belét hidegen, stb és feltételezem a hajtáslánc, csapágyazások is úgy van méretezve hogy elbírja a 760Nm nyomatékot (azért a BMW sem tegnap kezdett el autókat építeni), akkor 500.000km-t lazán el kell neki gurulni.

Valószínű az üzemanyagrendszer, vagy az elektronika lesz majd a végzete.

2017. máj. 1. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:

A kérdés gondolom egyértelmű provokáció.

Ez egy prémium autó, viszonylag nagy köbcentis dízel blokkal. Ha egy kicsit odafigyelnek rá használat közben és a karbantartásokat is megfelelő időben megfelelő minőségben megkapja, alsó hangon is elgurul 500.000km-t simán.

Valamiért az maradt a köztudatban kb akkorról mikor az első turbófeltöltővel szerelt autók bejöttek, hogy a turbótól rettegni kell, mert milyen marha drága dolog.

Egy ilyen préminm autóhoz nyilván nem két fillér. Nekem egy teljesen kommersz hétköznapi turbófeltöltővel szerelt kis köbcentis CR-dízel autóm van. 300.000km van az órájában és még nem akar széthullani. A motor, turbó még bontatlan. De ha holnap be is adja végleg a kulcsot a turbó, 100.000Ft-ból megvan a teljes felújítása gyári új középrésszel. Ettől kell úgy rettegni?! Jóval drágább alkatrészek is vannak egy autón. Pl tavaly vettem új nyári gumikat, amiért többet fizettem, mintha a turbót kellett volna felújítani.

2017. aug. 12. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!