Benzinest, vagy dízeles kocsit vegyek? (Suzuki Swift)
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 16:10
21/21 anonim válasza:
Injektorok azért általában nem mennek tönkre, ha nem korai szériás Delphik (első Focus 1.8 tdci-k, régi Renault 1.5 dci stb...), de minimum egy ultrahangos tisztítás kell nekik + a nyomócsöveknek és a közös nyomócsőnek is, egy szivattyú halálakor. Megmondom őszintén, egyedül Boscht nem láttam még kopásból adódóan tönkremenni, Siemensből és Delphiből azért több akad. Néhány esetben (főleg Siemensnél) a felújítás nem lehetséges, a Delphihez viszont vannak alkatrészek, és olcsóbb, mint a Bosch. Ez ilyen sajnos, nagyon érzékenyek a gázolajra, és némelyik tényleg időzített bomba, láttam már pályán használt mk4 Mondeo 2.0 tdcit 300 ezernél lerobbanni szétkopott szivattyú miatt, pedig az tényleg mindent megkapott. Ez (is) a baj ezzel a modern dízel témával, hogy van sok jó motor, de csak idő után tudod meg, hogy egy időzített bomba-e. Én a Boschra szavazok ilyen téren, dízeltechnikában nem nagyon gyártottak még olyan nagy szart, csak hát nem olyan könnyű azt kideríteni, hogy most épp milyen van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!