Miért rázkódik a kormány és a műszerfal fékezés közbe?
Figyelt kérdés
Van egy 2003-as suzuki swiftem. olyan 70-80 as tempóba elkezdek finoman fékezni akkor a kormány és a műszerfal elkezd rázkodni. A jobb első kerék kátyuba vagy rossz úton mintha ütne a kerék vagy én nem tudom de hangosabb ahogy kátyúba belemegy.
Szerintetek mitől lehet ez?
2017. ápr. 24. 16:08
2/6 A kérdező kommentje:
tavaly decemberbe lett cserélve a féktárcsa. Eddig nem volt semmi baja. Mitől lehet hullámos?
2017. ápr. 24. 16:14
3/6 anonim válasza:
Ócska, utángyártott hulladék. Sajnos mostanában sok ilyen panaszt hallani.
4/6 anonim válasza:
Lehet meg kellenen vasalni , jó erősen.
Tehát ne gyengén fékezz hanem egy párszor jó erősen 70-ről nullára. Nem biztos hogy jobb lesz , de lehet.
5/6 anonim válasza:
Sokminden.
Rosszul tettek fel, vizet kapott forron, ritkán gyári hibás, megütötted a futóművet és görbe a kerekcsapagy az idővel tönkreteszi. Ha megint újat kap es hamar tönkre megy érdemes a helyén felszabalyozni. 20e Ft körül van de megoldódik a baj mert a tárcsa olyan hullámos lesz mint a csapágy és kiegyenlítik egymást.
6/6 anonim válasza:
Ez tipikusan egy olyan probléma, ami kihat a biztonságra is, szóval ne elégedj meg azzal, hogy itt tippelgetnek (amúgy szerintem helyesen), hanem vidd el szerelőhöz, és csinálják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!