Milyen nagy családi autót ajánlanátok 2,5-3 millió forint között?
Figyelt kérdés
Egyterűt nem szeretnék csak sedant. 2005-nél semmiféleképp ne legyen idősebb. Fontos: biztonság, ár-érték arány, kényelem. Ajánlhattok olaszt és franciát is pozitívan csalódtam mindegyikbe.2017. ápr. 28. 20:40
1/8 anonim válasza:
Ennyiért VW-t semmiképp. Ekkor élték fénykorukat a 2.0 pd-k és a hulladék FSI-TSI motorok.
Valami japánt inkább. Vagy egy 5-ös BMW.
3/8 anonim válasza:
Családnak egy nagy egyterű féleséget kell venni. Zafira, S-max, Galaxy, Picasso, Scenic, Sharan, Touran, stb.
4/8 anonim válasza:
De mondja, hogy csak sedant akar. Kombi ezek szerint.
7/8 anonim válasza:
Hahun állítsd be a paramétereket és nézegesd, azt vedd ami tetszik. Teljesen mindegy ki mit ajánl, ha szart fogsz ki szar lesz... Amúgy ennyi pénzért Octavia RS-t vennék.
8/8 anonim válasza:
Én 2012-es Octavia 1.6 CRTDI-t vettem ennyiért garanciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!