Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autn hagytam a világítást,...

Az autn hagytam a világítást, be fog indulni?

Figyelt kérdés
Részletesebben: fél órára az autómon hagytam a világítást, de valamiért vissza kellett jönnöm. Beindítottam az autót (1 percre), nem volt gond. Pár óra múlva ugyanúgy beindul akkor? (Friss jogsis vagyok, bocsi az amatőr kérdésért,.csak nem akarok délután 2-ig.ezen kattogni).
2017. ápr. 28. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos.

Mondjuk ha beindult, akkor már inkább járatnod kellett volna 5-10 percig. Mert az 1 perc alatt az indításra elhasznált mennyiséget sem töltötte vissza.

2017. ápr. 28. 09:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Visszajöttem, járattam 10 percig. Remélem, így már nem lesz gond :)
2017. ápr. 28. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:
fel ora alatt akkor merul le az akku. ha mar amugyis a veget jarja. normalis esetben siman ki kell birnia.
2017. ápr. 28. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy percre nem szabad beindítani, egy indítás energiaszükségletét jóval hosszabb idő alatt tudja csak visszatölteni a generátor. Ha nem az utolsókat rúgja az akksi akkor be fog indulni. Ha úgy találod égő lámpákkal, akkor kapcsold le a világítást, majd még mielőtt indítani próbálnád várj negyed órát, közben ne menjen semmilyen fogyasztó. Az akksi képes magát összeszedni lemerítés után. Legalábbis ha nem tart nagyon sokáig a merítés.
2017. ápr. 28. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

A többiek leirták a tudományos részét.

Gyakorlatban: 100%, hogy be fog indulni.

2017. ápr. 28. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tippeket! Hasznos volt mind! Az autó pedig beindult :)
2017. ápr. 28. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.