Az autn hagytam a világítást, be fog indulni?
Figyelt kérdés
Részletesebben: fél órára az autómon hagytam a világítást, de valamiért vissza kellett jönnöm. Beindítottam az autót (1 percre), nem volt gond. Pár óra múlva ugyanúgy beindul akkor? (Friss jogsis vagyok, bocsi az amatőr kérdésért,.csak nem akarok délután 2-ig.ezen kattogni).2017. ápr. 28. 09:33
1/6 anonim válasza:
Nem biztos.
Mondjuk ha beindult, akkor már inkább járatnod kellett volna 5-10 percig. Mert az 1 perc alatt az indításra elhasznált mennyiséget sem töltötte vissza.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Visszajöttem, járattam 10 percig. Remélem, így már nem lesz gond :)
2017. ápr. 28. 09:50
3/6 anonim válasza:
fel ora alatt akkor merul le az akku. ha mar amugyis a veget jarja. normalis esetben siman ki kell birnia.
4/6 anonim válasza:
Egy percre nem szabad beindítani, egy indítás energiaszükségletét jóval hosszabb idő alatt tudja csak visszatölteni a generátor. Ha nem az utolsókat rúgja az akksi akkor be fog indulni. Ha úgy találod égő lámpákkal, akkor kapcsold le a világítást, majd még mielőtt indítani próbálnád várj negyed órát, közben ne menjen semmilyen fogyasztó. Az akksi képes magát összeszedni lemerítés után. Legalábbis ha nem tart nagyon sokáig a merítés.
5/6 anonim válasza:
A többiek leirták a tudományos részét.
Gyakorlatban: 100%, hogy be fog indulni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tippeket! Hasznos volt mind! Az autó pedig beindult :)
2017. ápr. 28. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!