Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » El hagytam az adasvetelit...

El hagytam az adasvetelit hogyan tudom at irni igy az autot?

Figyelt kérdés
fel eve vettem az auto cegbe volt kaptam a cegtol a rendor szamara egy kolcson adasi szerzdest. es egy dàtum nelkuli fel oldalas adasvetelit a ceg bejegzojevel ellatva. most akartam firssen le datumozni ki tolteni at irrasam .de ! nincs meg el veszett. mi lesz igy ? bonto?

2017. febr. 14. 12:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

El kell szomoritsalak,de az a helyzet hogy nem vettél te semmit.....egy le nem datumozott,gondolom rendesen ki sem töltött adasveteli az semmi....az egy rossz papirfecni....kiborult üditőt lehet fele felitatni kb annyit ér.....

Azt nem is minősíteném,hogy hogyan lehet egy ilyen papírt elhagyni......

2017. febr. 14. 12:48
 2/15 anonim ***** válasza:

Dátum nélküli fél oldalas adásvételi nem létezik, az adásvételi szerzödést négy pédányban kell kitölteni, azon minden lényeges adatnak rajta kell lenni, tanúkkal is aláírva.

A formailag hibás adásvételit sem fogadja el az okmányiroda, ezért is ajánlott formanyomtatványt használni.

Valóban nem vettél semmit, üzembentartóként használsz egy autót, ami nem a te tulajdonod. A cég viselkedését furcsállom, nem kizárt, hogy lesz ott még probléma.

2017. febr. 14. 13:04
 3/15 A kérdező kommentje:

miert lenne haszontalan eggy feloodalas sserzodes?? mai datumot rà irod ki tolyod az adataidat le tanuztatodd s el indulsz at irni..

de nincs meg el tunt

2017. febr. 14. 13:06
 4/15 anonim ***** válasza:

Visszamész céghez. Jófejek lesznek. Irtok rendes adásvételit.Átiratod nevedre.

Ha megszűnt a cég-gáz.

Ha nem jófejek-gáz.

Legál bontó igy nem veszi át, ki kell vonatni forgalomból, amit a tulajdonos tehet meg.

2017. febr. 14. 13:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Az adásvételi szerződés mellé ne felejts el beszerezni egy eredetiség vizsga igazolást is.

Az átiratáshoz több kell egy féloldalas irományánál, a rendszerben lévő adatoknak egyezni kell azzal, ami a beadott papírokon van.

2017. febr. 14. 13:16
 6/15 A kérdező kommentje:

koszi a 4 esnek .

nem tudnak jo fejek lenne mivel azt halottam meg szunt a ceg .de akkor a kocsira elidegenitesi tialom lenne de ezt meg neztek az okmany irodaban s nincs ien tilalom rajta mindeggy valami lesz vele

2017. febr. 14. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:

Kérdező,te nem tudom milyen ügybe keveredtél,de lehet inkább nem is vagyok rá kíváncsi...de szerintem te sem.......

Vagy meg azt tudom elkepzelni hogy tényleg ennyire gyökszi vagy,hogy azt gondolod te írsz most gyorsan valami kamu adasvetelit,osztjónapot...lehet menni atiratni.....

2017. febr. 14. 13:22
 8/15 A kérdező kommentje:

van itt gyokszi làtom boven.

semmi ienre nem gondootam mivel nem vagyok huje okirat hamistast csinalni.

de nem ez itt a lenyeg hogy hany oodalbol al tuggyuk hogy 4 oldalas mind a 4 oodal le volt bejegzove az elado reszen.de nem ez volt a kerdes!!! hanem hogy mit lehet tenni ienkor latom itt idàig jutottam el hogy okos emberektol meg tuttam azt,hogy hany oldalas egy ki...ott adssveteli .koszonom a tajekoztatast de ezt a 10 eves fiam is el tutta voona mondani nekem.

2017. febr. 14. 13:28
 9/15 A kérdező kommentje:
elnezest ha valaki nem erti mit jelent a fél oldalas...de màr lenyegtelen mivel nincsen meg .kàr rola beszelni.a kerdesem nemis errol szolt hanem hogy mit tudok igy csinalni ? ceg nincs meg szünt ugy hallotam hiaba montak okmany irodaba hogy mennyek es a ceg jogi kepviselojevel irjak adasveteli ...nincs ceg.akkor most ?
2017. febr. 14. 13:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen, a szöveged alapján gondoltam, hogy 10 éves körül lehetsz. Gondolom influenzás vagy, azért nem vagy iskolában... Csak aztán apu meg ne lássa, hogy nem a leckéddel foglalkozol!
2017. febr. 14. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!