El hagytam az adasvetelit hogyan tudom at irni igy az autot?
Figyelt kérdés
fel eve vettem az auto cegbe volt kaptam a cegtol a rendor szamara egy kolcson adasi szerzdest. es egy dàtum nelkuli fel oldalas adasvetelit a ceg bejegzojevel ellatva. most akartam firssen le datumozni ki tolteni at irrasam .de ! nincs meg el veszett. mi lesz igy ? bonto?2017. febr. 14. 12:02
11/15 anonim válasza:
Végülis oda jutottál, hogy egy 10 éves gyereknek több esze van, mint neked...
Itt be is fejezhetjük.
12/15 A kérdező kommentje:
ember ! ide ir valaki eggy kerdest es semmit nem ertesz ahogy ensem. es irod irod?
legyszives ird a megoldast lehet az influezatol nem ertelmezem a dolgokat.
1 ertelmes valaszolo volt a jo fejek a cegnel illeto annak koszonom. tobbi semmit nem ert..kerdest le szedem.
2017. febr. 14. 13:47
13/15 anonim válasza:
most mit akarsz a cég megszűnt nincs aki egy sajtpapírt írjon neked,ha nálad van a törzskönyv,forgalmi akkor sincs adásvételid és valószínűleg a cégnél nincs nyoma
14/15 anonim válasza:
ez egy kamu kérdés, kamu problémával...szándékos helyesírási hibák tömkelege.
újra kellene kezdeni az iskolát harmadiktól.
amúgy bontó!
15/15 anonim válasza:
Amit tehetsz:Meghirdeted alkatrészként.A cégtől vett adásvételin cég bélyegző is szerepel,de mivel megszűnt a cég, hivatalosan lebélyegezni sem tudják az új adásvételit,ha ilyet írnátok is.Más lenne a helyzet,ha magánszemély lenne a tulaj.Bontó legálisan nem veszi át tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!