Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet olyat, hogy én most...

Lehet olyat, hogy én most csak üzembetartóit iratok, és megírunk egy adásvételit is csak későbbi dátummal?

Figyelt kérdés
Apámtól megveszem a corsa-jat ,amit eladna,de papírok minden kb 100e ft lenne de nem maradok valami túl jól anyagilag,arra gondoltam ,hogy először üzembetartóit írnánk,és írnánk egy adásvételit,csak 3 hónappal későbbi dátummal életbelépve,mert akkorra lenne pénzem papírozni.
2016. júl. 25. 08:41
 1/3 anonim válasza:
Szerintem papi rozs az egészet 3 hónap mulva, akkor sokkal egyszerűbb es letisztultabb az egész. Vagy lehet azt hogy most irod az íze,be tartott es később csak az adásvételt de ez bonyolult, későbbi dátummal pedig nem érdemes megírni, majd csak akkor.
2016. júl. 25. 13:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak kellene a kocsi,és mindenképp már az én nevemre kellene a kötelező,ha megírnám züembetartóira akkor mire a negyedéves 3 hó lejár arra pont jó lenne a papírozás is.
2016. júl. 25. 14:09
 3/3 anonim válasza:
átveszed üzembentartoival(akkor már a kötelező mehet a nevedre),és ráérsz akármikor adásvételizni.legjobban akkor jársz, ha írsz egy dátum nélküli adásvételit,és csak ha el akarod adni a kocsit akkor töltöd ki.nekem így van. ugyanugy a neveden van a kocsi... csomót megsporolsz!
2016. júl. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!