Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Törzskönyv nélkül el lehet...

Törzskönyv nélkül el lehet adni az autót vagy az mindenképp kell az eladáshoz?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 26. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
KELL
2017. ápr. 26. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell!viszont ha nincs meg,akkor köröztetni kell stb stb....tehat eleg hosszu procedura...majd amint lezarult a korozes akkor lehet menni ujat igenyelni akkor mar a te nevedre!
2017. ápr. 26. 11:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Én szeretném eladni az autót és Én nem tudom hol van a törzskönyve....
2017. ápr. 26. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Elveszítetted? Ha a te tulajdonodban van a kocsi, akkor nálad kellene, hogy legyen.

Egy kérdés: Te vennél kocsit törzskönyv nélkül?

2017. ápr. 26. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Tárgytalan. Azóta meg lett, csak becsúszott 2 könyv közé és nem vettem észre....
2017. ápr. 26. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha elvesztetted fogod magad,bemesz az okmanyirodaba,majd bejelenzed hogy elveszett!Akkor kezdodik az amit leirtam!

Majd amikor veget ert a korozes kapsz rola egy papirt!Es ekkor van az hogy vagy csinaltatsz egy ujat a sajat nevedre vagy ha addigra lesz vevő az autora,akkor neki a nevere!

2017. ápr. 26. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!