Audi a8-on mindenképp széles a gumi?
Figyelt kérdés
Nem éretek a kocsikhoz,nem az én tulajdonom,ost nálamvan,de úgy láttam,mintha lapos lenne,esetleg defektes. Valami nankang as1 gumi van rajta. Füvön állt,akitmegkérzem nézzen rá azt mondta lehet,hogy az egyenletlen talajmiatt volt olyan mintha lapos lenne. Kigurultamvele a járdára, viszont szerintem ugyan olyan és most a suly is elöl van,amig a füvön álltamakkor a bal oldalon volt a suly,egyenletken a talaj a jobb kerékrol van szo.
Holnapig várok aztán kiderult,neg lett nyomkodva,rugdosva de olyan kongó hangot ad,kemeny is,amennyire meg lehetett nyomni .
Szerintetek?
2017. ápr. 15. 19:12
2/3 anonim válasza:
Elmész a legközelebbi benzinkútra ellenőrzöd a nyomást, ha kell, fújsz bele és megnyugszol.
Észt nem adtak kölcsön az audi mellé?
3/3 anonim válasza:
Rossz a gumi, a Linglong a jó, nem a Nankang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!