Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift vélemény?

Suzuki Swift vélemény?

Figyelt kérdés
2002-2003 körüli Suzukikat néztem, és tetszenek, kinézetre, árba, adataiba. Különösképpen az 1.3 16V motort nézegettem. Olvastam, hogy ez valami "beast", igaz lenne ez? :D Egyébként kezdő sofőr vagyok és most jött el az idő az első autó megvásárlására. Köszönöm válaszaitokat.
2017. ápr. 25. 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is az 1.3 16V-s vásárlására buzdítalak. 2002-ben jöttek ki az első 16V-sek. Olyant vegyél, ami full extrás, tehát

dupla légzsák, klíma, el. ablakok-tükrök, centrálzár stb.

Egy jó ideig nem kell majd autóvásárláson gondolkodnod.

Bár nekem csak egy ezres GLS-em volt, de hallottam, hogy a

16V-s mennyire jól megy. S alig eszik többet, mint a 8V-s.

A haho-n sok jó ajánlat van 16V-s "régi Swiftre", PL.:

[link]

2017. ápr. 26. 08:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem rossz-nem rossz, bár ez a budapesti dolog nekem nem fog össze jönni. 240km-re lakok a fővárostól. Viszont Pécsen (30km-re van innen) kipróbáltam egyet, nagyon jól megy, nagyon szép, 2003-as, felszereltség bőven jó. Igazán elgondolkozok rajta.
2017. ápr. 26. 16:13
 13/13 anonim válasza:
Én szerintem is az 1.3-as a jó. Abból a GLX 84 lóerős változata jobban gyorsul, mint a mi 110 lóerős dízel Audink. Bár 500 kilogrammal kevesebb is, de attól függetlenül pörgős motorja van. Ja, és ezen kívül megbízható is.
2017. máj. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!