Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó választás lenne egy 320D...

Jó választás lenne egy 320D BMW 2005 os?

Figyelt kérdés
Eddig volkswagen -es voltam így semmi tapasztalatom a bmwkkel kapcsolatban

2017. ápr. 22. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

120D -m, van ugyanaz a motor van benne, egy valamire figyelj, kerüld az N47 es motorkódot.. láncszakadós ,pillangószelepre figyelni kell! M47 es motorkódot keress, nyilván nézz alapossan körbe.

Valamint azt vedd figyelembe hogy egy autót nem megvenni hanem fenntartani nehéz.

Prémium kategóriás autómárkáról van szó.. tehát a vásárláskor és a szervízben is meg kell fizetni az árát.

Ha időben mindent megcsinálsz, olajcsere, nem rúgod hidegen stb..stb.. Akkor nem vészes.DE ! ez is egy tárgy..bármikor bármi beszarhat rajta.. ugyanúgy ahogy egy vw en audin mercin stb..

Én azt mondom nézz alapossan körbe, vizsgáltasd át ,rakd ( rakasd ) gépre, olyan vegyél csak ami leinformálható. Én 2 éve vettem ezt , egy izzitásvezérlés cserén kívül még semmi baja sem volt ( le is kopogom ) .

Sok sikert!

2017. ápr. 24. 14:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindnekinek:) remélem sikerül találni.:) bár ebe az e90 320d be nagy lóerőséket tálalok csak ilyen 160l meg hasonlók és ugye ez nagy Kw jár és én 22 éves vagyok a biztosítás egy vagyon lenne úgy hogy próbálok 120-30 lóerőtől nem erősebbet de nem nagyon van 118d be van de az annyira nem tetszik
2017. ápr. 27. 19:10
 13/14 anonim ***** válasza:
318 -d be is ugyanaz az M47-es motor van mint a 118d -be ami 122 lovas 90 kw.
2017. ápr. 28. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk BMW-ből érdemesebb 1-eset venni (pl 120d) mert hihetetlenül jól tartják az árukat (szemben a 3-assal) és később amikor eladod akkor is jól jársz.
2017. ápr. 29. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!