Jó választás lenne egy 320D BMW 2005 os?
120D -m, van ugyanaz a motor van benne, egy valamire figyelj, kerüld az N47 es motorkódot.. láncszakadós ,pillangószelepre figyelni kell! M47 es motorkódot keress, nyilván nézz alapossan körbe.
Valamint azt vedd figyelembe hogy egy autót nem megvenni hanem fenntartani nehéz.
Prémium kategóriás autómárkáról van szó.. tehát a vásárláskor és a szervízben is meg kell fizetni az árát.
Ha időben mindent megcsinálsz, olajcsere, nem rúgod hidegen stb..stb.. Akkor nem vészes.DE ! ez is egy tárgy..bármikor bármi beszarhat rajta.. ugyanúgy ahogy egy vw en audin mercin stb..
Én azt mondom nézz alapossan körbe, vizsgáltasd át ,rakd ( rakasd ) gépre, olyan vegyél csak ami leinformálható. Én 2 éve vettem ezt , egy izzitásvezérlés cserén kívül még semmi baja sem volt ( le is kopogom ) .
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!