Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megeri a penzet...

Szerintetek megeri a penzet ez a mazda?

Figyelt kérdés
kocsivasarlas elott allok, es talaltam egy Mazda 6-ost 2100 Euroert 2004es, 2000 kobcentis motot 198 ezer km szemmel lathatoan nagyon jo allapotban van dieseles ausztriabol lett behozva es megkerdeztem az eladot es azt mondta nem tud rejtett hibakrol, barmilyen tesztet elfogad, nekem nagyon megtetszett. s tanacstalan vagyok h mi legyen

2017. ápr. 21. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:

A dízellel nagy rizikót vállalsz. Nekem eszembe se jutna.

Ha tetszene megvenném 1,8 benzinesbe.

2017. ápr. 21. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább kinéz az 398-nak, mint 198-nak, ha egy magyar kereskedő árulja és hozta Ausztriából.
2017. ápr. 21. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Évi 15 ezer kilóméteres futásra nem szoktak dízelt venni, gyanús az a 198 ezer. Az a baj hogy már nem csak a kereskedők pörgetik vissza az órát hanem a magánemberek is, akik rendszeresen hoznak be eladásra autót. Egyébként motorikusan kibír az még 2-3x ennyit ha normálisan volt karban tartva, és ha komolyan érdekel az autó akkor nézz be alá is, kerékjáratí ívek, küszöbök és még sok lehetetlen hely ahol ezek a Mazdák rozsdálni tudnak. Na meg utána évente alváz és üregvédelem. Sajnos típushiba.
2017. ápr. 21. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:

épp azt akartam irni mint az utolsó. Rokon vett mazdát nagy örömmel hozta megmutatni, párom alá nyult és enyhe tulzással marok rozsdát szedett le. az egy mpv volt

Ha 200k vagy egy 13 éves autóban akkor valószinüleg rövid távon szüttyögésre használták, ami úgy gyilkolja az autót mintha benne lenne 500 (persze ha nincs annyi eleve..:) )

maga a magas km szám nem gond, mert van egy határ ahol rá kell költeni nem keveset és ha megtették akkor több 100-at is még elmegy.

De osztrákos szart nem vennék ilyen kamu adatokkal :/

2017. ápr. 21. 14:16
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor dizelbe milyen tipusu autot kene venni?
2017. ápr. 21. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Japant én semmiképp nem neznek Dieselben. Én opel/vw/ford parti vagyok. Golf/Astra/vectra/focis v mondeo
2017. ápr. 21. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy annyit mész évente, hogy megérné egy öregecske dízelt kockáztatni.
2017. ápr. 28. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!