Piros autó lehet férfias? (Kép)
Első generációs Seat Leon-t szeretnék venni, és ami műszakilag rendben van, jó az ára az csak piros van. Szerintetek férfias, nőies, vagy inkább uniszex?
Ja egyébként új Mazda széria pirosa szerintem elég jó példa arra, hogy pont nem számít a szín :)
Vagy Ferrari?
Pasi ismerősömnek ugyan ez van.
De azért egy Ferrari tényleg dögösebb.;)
nem rossz.
Nekem egy lila opel Vectrám van ('91-es), és még senki nem kérdőjelezte meg a férfiasságomat, amikor abból látott kiszállni. Mitöbb, az elmúlt lassan 12 évben valahogy már "rám lett asszociálva" az autó, összeforrt az adott ember-autó páros, nem is nagyon tudták sokáig elképzelni, hogy másból lássanak kiszállni. Meglepődött mindenki, amikor a Dacia Logan taximban láttak először (a régi Opel még mindig megvan, nincs az a pénz, amiért eladnám)
Most komolyan: kit érdekel az autó színe?!
Nincs nőies meg férfias autó. Női meg férfi vezető van.
A munkahelyemen vezettem már lila SMART-ot is, és nem éreztem magam közben kevésbé férfiasnak.
A sértés szándéka nélkül mondom, hogy akinek ez komolyan kérdés, annak gond van az önértékelésével.
Többször vettem már autó szalonból, soha sem a színe alapján döntöttem. Az első pld. azért lett sárga, mert az volt a szalonban készleten abból a felszereltségi szintből, a többire várni kellett volna két hetet.
De, a kérdésre: a piros szín unisex.
ma 09:42
Most a szintől eltekintve, azért igenis vannak különbségek ilyen tekintetben.
Most hogy a sportosabb autók közül nézzünk: Ford Mustang és Audi TT, vajon az emberek melyiket tartják férfiasabbnak és melyiket nőisebbnek?
Lehet mindkettő sportautó, de ami elsőre számít az a megjelenés.
# 8/8 Időpont ma 11:33
Szerintem egyik sem "férfiasabb", csak a Mustang erősebnek néz ki.
De eszembe sem jutna a TT-t nőiesnek nevezni.
Ilyen erővel akkor az idei F1-es Force India nőies autó?
Ráadásul itt egy mezei, tucat hétköznapi autóról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!