Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Piros autó lehet férfias? (Kép)

Piros autó lehet férfias? (Kép)

Figyelt kérdés

Első generációs Seat Leon-t szeretnék venni, és ami műszakilag rendben van, jó az ára az csak piros van. Szerintetek férfias, nőies, vagy inkább uniszex?

[link]

2017. ápr. 21. 08:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfias vagy uniszex. Amíg nem lila vagy rózsaszín, a forma inkább férfias szerintem.
2017. ápr. 21. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja egyébként új Mazda széria pirosa szerintem elég jó példa arra, hogy pont nem számít a szín :)

Vagy Ferrari?

2017. ápr. 21. 08:59
 3/12 anonim válasza:
100%

Pasi ismerősömnek ugyan ez van.

De azért egy Ferrari tényleg dögösebb.;)

2017. ápr. 21. 09:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

nem rossz.

Nekem egy lila opel Vectrám van ('91-es), és még senki nem kérdőjelezte meg a férfiasságomat, amikor abból látott kiszállni. Mitöbb, az elmúlt lassan 12 évben valahogy már "rám lett asszociálva" az autó, összeforrt az adott ember-autó páros, nem is nagyon tudták sokáig elképzelni, hogy másból lássanak kiszállni. Meglepődött mindenki, amikor a Dacia Logan taximban láttak először (a régi Opel még mindig megvan, nincs az a pénz, amiért eladnám)

2017. ápr. 21. 09:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Most komolyan: kit érdekel az autó színe?!

Nincs nőies meg férfias autó. Női meg férfi vezető van.

A munkahelyemen vezettem már lila SMART-ot is, és nem éreztem magam közben kevésbé férfiasnak.

A sértés szándéka nélkül mondom, hogy akinek ez komolyan kérdés, annak gond van az önértékelésével.

Többször vettem már autó szalonból, soha sem a színe alapján döntöttem. Az első pld. azért lett sárga, mert az volt a szalonban készleten abból a felszereltségi szintből, a többire várni kellett volna két hetet.

De, a kérdésre: a piros szín unisex.

2017. ápr. 21. 09:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, megint itt tartunk, hogy a piros szín csak nőknek való? Ráadásul egy teljesen átlagos autón?
2017. ápr. 21. 10:16
 7/12 anonim ***** válasza:
12%
Úgy húsz évvel ezelőtt a Mazda cég piacra dobott egy rakás piros színű kisbuszt. Nem vette senki a színe miatt. Ötven százalékos árengedménnyel tudták csak nagynehezen eladni.
2017. ápr. 21. 11:09
 8/12 anonim ***** válasza:

ma 09:42

Most a szintől eltekintve, azért igenis vannak különbségek ilyen tekintetben.

Most hogy a sportosabb autók közül nézzünk: Ford Mustang és Audi TT, vajon az emberek melyiket tartják férfiasabbnak és melyiket nőisebbnek?

Lehet mindkettő sportautó, de ami elsőre számít az a megjelenés.

2017. ápr. 21. 11:33
 9/12 anonim ***** válasza:

# 8/8 Időpont ma 11:33

Szerintem egyik sem "férfiasabb", csak a Mustang erősebnek néz ki.

De eszembe sem jutna a TT-t nőiesnek nevezni.

Ilyen erővel akkor az idei F1-es Force India nőies autó?

Ráadásul itt egy mezei, tucat hétköznapi autóról beszélünk.

2017. ápr. 21. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én piros TT-vel is eljárkálnék. Heteró 31F
2017. ápr. 21. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!