Így sikerülhet a kreszvizsga?
Az a helyzet, hogy 2014-ben, 17 évesen elkezdtem a jogsit, de megbuktam kreszből, és ez akkora csalódást okozott, hogy mostanáig nem próbálkoztam :D Most újracsinálom a tanfolyamot, de az akkori vizsgaprogrammal gyakorolok. Mostanában alig van, hogy 70 pont alatt végzek, de ha mégis, 68-nál sosem teljesítek rosszabbul. Van ennek így értelme, hogy a 3 évvel ezelőtti programmal gyakorolok, vagy hagyjam a fenébe, és csak tanuljak? Köszi!
20l
A régi programmal "gyakorlás" nem sokat ér, 2015-ben lecserélték, bővítették a vizsga-kérdés adatbázist.
2015 előtt be lehetett magolni a kérdésekhez tartozó helyes választ, manapság ez már nem működik, a szabályokat, és a KRESZ könyvben leírtakat kell megtanulni, és azok tudatában tudsz biztosan válaszolni a kérdésekre.
Nem nehéz a KRESZ vizsga, de 11ezer kérdésből kombinálja össze a program az tesztlapra kerülő 55 kérdést.
A régi program használata hasznos, de nem elegendő a sikeres vizsgához.
... és még nagyon sok gyakorló teszt van fönt az interneten...
Nagy előny, ha a vizsgán használatos teszteken is gyakorolsz, ne legyen meglepetés már a megjelenítés is
"A régi programmal "gyakorlás" nem sokat ér, 2015-ben lecserélték, bővítették a vizsga-kérdés adatbázist. "
Akkor aki a régi kérdésre tud válaszolni az az újra nem tud? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!