Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Így sikerülhet a kreszvizsga?

Így sikerülhet a kreszvizsga?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 2014-ben, 17 évesen elkezdtem a jogsit, de megbuktam kreszből, és ez akkora csalódást okozott, hogy mostanáig nem próbálkoztam :D Most újracsinálom a tanfolyamot, de az akkori vizsgaprogrammal gyakorolok. Mostanában alig van, hogy 70 pont alatt végzek, de ha mégis, 68-nál sosem teljesítek rosszabbul. Van ennek így értelme, hogy a 3 évvel ezelőtti programmal gyakorolok, vagy hagyjam a fenébe, és csak tanuljak? Köszi!

20l

2017. ápr. 20. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelni nem árt ( bár én ellenzem a CSAK teszttel történő felkészülést). Tanulsz és gyakorolj, teljesen mindegy min kerülnek elég a kérdések, új , régi programmal vagy a régi papírlapos módszerrel, ha tudsz válaszolni akkor mindegy, nem? :D
2017. ápr. 20. 23:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze, tanulok könyvből is, ez csak a gyakorlás. Főleg a műszaki, rakományszállítási, gyerekbekötési dolgokat, rendőri jelzéseket kell nagyon bevágnom :D
2017. ápr. 20. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. ápr. 21. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:

A régi programmal "gyakorlás" nem sokat ér, 2015-ben lecserélték, bővítették a vizsga-kérdés adatbázist.

2015 előtt be lehetett magolni a kérdésekhez tartozó helyes választ, manapság ez már nem működik, a szabályokat, és a KRESZ könyvben leírtakat kell megtanulni, és azok tudatában tudsz biztosan válaszolni a kérdésekre.

Nem nehéz a KRESZ vizsga, de 11ezer kérdésből kombinálja össze a program az tesztlapra kerülő 55 kérdést.

A régi program használata hasznos, de nem elegendő a sikeres vizsgához.

[link]

[link]

[link]

[link]

... és még nagyon sok gyakorló teszt van fönt az interneten...

Nagy előny, ha a vizsgán használatos teszteken is gyakorolsz, ne legyen meglepetés már a megjelenítés is

[link]

2017. ápr. 21. 01:08
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

"A régi programmal "gyakorlás" nem sokat ér, 2015-ben lecserélték, bővítették a vizsga-kérdés adatbázist. "

Akkor aki a régi kérdésre tud válaszolni az az újra nem tud? :D

2017. ápr. 21. 01:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Az létezik, hogy ezek a programok hibásak? Volt egy kérdés, miszerint megállhat-e a szgk a képen látható helyen? A képen közvetlenül a zebra után állt. Én úgy tudom, hogy nem, de a program szerint igen.
2017. ápr. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!