Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 500. 000-ért lehet találni jó...

500. 000-ért lehet találni jó állapotú autót vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Ennyit tudtam félretenni az évek alatt, de ahogy néztem hasznaltauto.hu-n, ennyiért sok km-esek vannak leginkább.
2017. ápr. 20. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet! Ha nem BMW, Merci és társaik a cél. Astra, swift hasonló kisautók vannak!
2017. ápr. 20. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:

mondjuk, ha fél millió a spórolt pénzed, abból csak 400ezret szabad a vásárlásra költeni, egy százas elmegy a többi kiadásra.

Lehet annyiból használható autót venni, de körültekintően kell választani, és az igényeid se legyenek nagyok, tizenéves, de még vállalható állapotban lévő "kisautók" között keresgélj.

2017. ápr. 20. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy Opel Astra G-vel beérném, ezek megbízhatóak? 250.000 km soknak számít?
2017. ápr. 20. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Üdv.

500-ból a G astrák aljából tudsz válogatni főleg ha beleveszed azt hogy átírás motor és váltó olaj csere ,vezérlés csere a vétel után.

Egyébként maga az autó tartós és jó konstrukció ha kifogsz egy jót nem lesz pénznyelő.

Arra figyelni hogy az ecotec motorok csipegetik az olajat.

Nekem is G astrám van de én 500ból lehet hogy előbb vennék F astrát vagy suzukit.

2017. ápr. 20. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Renault Twingo, Opel Astra F, Suzuki Swfit, Nissan Almera, Daewo Lanos, Peugeot 206. Ezeket lehet venni ennyiért épkézláb állapotban.
2017. ápr. 20. 19:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. ápr. 20. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet, de ritka. Elsősorban ennyi pénzért inkább japán márkát érdemes nézegetni, abból olyan nagyon nem foghatsz mellé motorikusan. A km óra állás a legutolsó szempont, amit meg kell nézni. Abban nem bízhatsz, és ne is alapozz rá. Nincs rá garancia, hogy vissza van-e pörgetve, még akkor sem, ha szervizkönyves.
2017. ápr. 20. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Astrából 250 ezer km az már sok. Japánból már nem annyira. Mondjuk Toyota Corolla, Toyota Yaris, Hodna Civic...
2017. ápr. 20. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha 500-ad van, akkor max 250-ért keress.

150 rámegy a biztosításra meg az átírásra, és még 100-ból rendberakatod.

2017. ápr. 20. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet találni, de ha ennyid van + átírás, biztosítás akkor 300-ért nézz max. Legalább 100 ezret tegyél félre, mert biztosan költeni kell az autóra záros határidőn belül.

Én most vettem egy Primerát, 2001-es nagyon guszta állapotban 520-ért. Három hét keresésbe telt.

Hidd el nem lesz ennyiért G Astra, sem Ford Focus, ez teljesen friss tapasztalat.

Nekem is hiába 520 a Primera, már 750 ezerben van összesen. Átírás, biztosítás, gumik, egy féknyereg... apróságok. De ne álltasd magad, ilyen árú autón (igazából majdnem mindegyik használt autón) lesz javítandó dolog.

2017. ápr. 21. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!