500. 000-ért lehet találni jó állapotú autót vagy felejtsem el?
mondjuk, ha fél millió a spórolt pénzed, abból csak 400ezret szabad a vásárlásra költeni, egy százas elmegy a többi kiadásra.
Lehet annyiból használható autót venni, de körültekintően kell választani, és az igényeid se legyenek nagyok, tizenéves, de még vállalható állapotban lévő "kisautók" között keresgélj.
Üdv.
500-ból a G astrák aljából tudsz válogatni főleg ha beleveszed azt hogy átírás motor és váltó olaj csere ,vezérlés csere a vétel után.
Egyébként maga az autó tartós és jó konstrukció ha kifogsz egy jót nem lesz pénznyelő.
Arra figyelni hogy az ecotec motorok csipegetik az olajat.
Nekem is G astrám van de én 500ból lehet hogy előbb vennék F astrát vagy suzukit.
Ha 500-ad van, akkor max 250-ért keress.
150 rámegy a biztosításra meg az átírásra, és még 100-ból rendberakatod.
Lehet találni, de ha ennyid van + átírás, biztosítás akkor 300-ért nézz max. Legalább 100 ezret tegyél félre, mert biztosan költeni kell az autóra záros határidőn belül.
Én most vettem egy Primerát, 2001-es nagyon guszta állapotban 520-ért. Három hét keresésbe telt.
Hidd el nem lesz ennyiért G Astra, sem Ford Focus, ez teljesen friss tapasztalat.
Nekem is hiába 520 a Primera, már 750 ezerben van összesen. Átírás, biztosítás, gumik, egy féknyereg... apróságok. De ne álltasd magad, ilyen árú autón (igazából majdnem mindegyik használt autón) lesz javítandó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!