Simson scwalbe kuplung bowden probléma a motor fellelt állapotú?
Figyelt kérdés
Simson Schwalbe sárvédőjébe egy élesebb bal kanyarnál a kuplung bowden beakad a sárvédő csavarjába ami felül jobb oldal van ezért nem lehet jobbra kanyarodni és ezután amikor vizsa igazitom a helyére recsegve veszi a sebességet igy csak sokadik probálkozásra sikerül ujra ugy visza igazítani hogy ne recsegjen váltásnál, de volt már olyan is hogy a gyertya pipábol huzta ki a sárvédő a gyujtokábelt megprobálltam kötegelővel a vázhoz közelebb vinni a bowden és a gyujto kábelt de ugy is recseg de legaláb nem huzodik ki a gyujtokábel amikor sikerül visza igazitani akkor minden sebességet tökéletesen recsegés mentesen vesz mit kénevele csinálni hogy ne legyen balest veszélyes egy éleskanyar után és hogy ne recsegjen?2017. ápr. 3. 18:27
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat utolag vettem észre hogy a?rosz helyen van én tudom hogy fellelt állapotú
2017. ápr. 3. 18:28
2/2 anonim válasza:
Csinálj magad egy megfelelő hosszúságú bowdent, ha túl hosszú amit kapni lehet készen hozzá. Gyertyakábelből lehet kicsit hosszabb amit aztán a vázhoz hozzá tudsz kötegelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!